2021 a pályázatok éve is

Miközben hihetetlen forgalmat bonyolítanak a raktározással, logisztikával foglalkozó ügyfeleink, tudjuk jól, hogy az optimális és pontos raktározás elengedhetetlen feltétele a folyamatos innováció, fejlődés és fejlesztés.

 

Épp ezért örülünk minden pályázati lehetőségnek, mely lehetővé teszi pályázó partnereink számára azokat a beruházásokat és fejlesztéseket, amelyek hozzájárulnak a logisztika és raktározás munkafolyamatainak átláthatóságának, hatékonyságának növeléséhez.

 

Tavaly is voltak ezirányú pályázatok és az idei évben is lesz jó néhány. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján remélhetjük, hogy az idén is lesz bővítésre, eszközpark beszerzésére kiírt pályázat, melyre számtalan vállalkozás nyújtja be az igényét.

 

A tervezés az új raktárak esetében elengedhetetlen, amely segíti az optimális hely kihasználást és növeli amunkafolyamatok hatékonyságát, amely által pénzt és időt is spórolunk. Ebben tudunk az első pillanattól kezdve segíteni.

 

Keress bennünket az elérhetőségeinken, ha pályázni szeretnél és a raktárkapacitásodat, raktári és üzemi eszközeidet bővítenéd. Legyen az polc, raklapos állvány, ipari galéria (pódium), hajtott szállítópálya vagy automata raktár.

 

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. újdonságairól, termékeiről a raktározáshoz kapcsolódó számtalan kiegészítőről a weboldalunkon olvashatsz.