AR Racking képviselet

Vállalatunk 2019 nyarától a spanyol AR Racking állvány rendszereinek Magyarországi forgalmazója lett. Az AR Racking termékei egyszerre képviselik a magas minőséget, és a az Innovatív megoldásokat. Hiszünk abban hogy az AR Racking képviselet, az együttműködésünk, a kiváló minőségű termékek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások által tovább növeljük partnereink elégedettségét.

Az AR Racking, az ipari raktározási megoldások tervezésére, gyártására és telepítésére szakosodott vállalat kiemelkedő tag lesz az Európai Anyagmozgató Szövetség, European Materials Handling Federation (FEM) munkacsoportjában, amely a „FEM állványok és polcok” termékcsoporton belül elkészíti a “FEM 10.2.18” dokumentumot a shuttle megoldások tervezésével kapcsolatban. Pontosabban, az AR Racking műszaki igazgatóját, Pablo Montes-t nevezték ki az új ajánlásokat kidolgozó munkacsoport elnökévé.

A FEM, amelynek székhelye Brüsszel, 1953-as alapítása óta képviseli az anyagmozgató-, emelő- és raktári berendezések gyártóit. A FEM 14 tagból áll (nemzeti szövetségek) az EU-ból, Oroszországból és Törökországból. Összességében több mint 1000 vállalatot képvisel, körülbelül 160 000 alkalmazottal és a világ termelésének több mint felével.

Tevékenységi területeinek lefedése érdekében a FEM több munkacsoporttal rendelkezik, amelyek célja az, hogy együtt dolgozzanak az ipari raktározás európai ipara érdekeinek képviseletében, előmozdításában és védelmében. Hasonlóképpen, célja az ágazatban a bevált gyakorlatok kidolgozása és a tagok közötti hálózatépítés előmozdítása.

Az AR Racking ezen részvétele a műszaki szabványok kidolgozásában újabb lépést jelent a vállalat által végzett folyamatos technológiai fejlesztés és az ügyfelek számára tervezett korszerű mérnöki projektek során. Az SR-LOGISTIC és megrendelői számára az AR Racking képviselet egy újabb kapocs a világ logisztikai vérkeringéséhez.

https://www.ar-racking.com/en/news-and-blog/news/ar-rackingrsquos-technical-director-pablo-montes-appointed-as-chairman-of-the-quotfem-racking-shelvingrdquo-working-group-for-the-new-european-recommendations-on-shuttles

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK