Szaktanácsadói szolgáltatások

automata dobozos komissiózó rendszer

Egy modern raktározási rendszer összeszerelését vagy felújítását megelőzően alapvető fontosságú az adott gyáregység szükségleteinek és lehetőségeinek beható vizsgálata és tanulmányozása. Csupán ezt követően garantálható mind a gazdasági, mind pedig az ésszerűségi szempontokat messzemenőkig figyelembe vevő megoldás kiválasztása.

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. mérnökei a megtervezett megoldásokat az ügyfelek szükségleteihez igazítja, ami szinte minden esetben a “kulcsrakész” projektek kivitelezését jelenti. Az ügyféllel együtt megállapítjuk az igényeket és az anyag-mozgatás jellemzőit, a megkívánt állványrendszer illetve raktártechnikai berendezés optimális kiválasztása céljából.

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. felvállalja a szükséges alapadatok beszerzésének, a tervezésnek, a sztenderd és egyedi elemek gyártásának, valamint a berendezések, összeszerelésének kivitelezési munkálatait. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélnek csak egyetlen egy vállalattal kell kapcsolatban állnia a projekt kivitelezése során.

A megvalósult projekt után is rendelkezésre állunk a karbantartási feladatok ellátására, valamint az évenkénti állványvizsgálatok elvégzésére.

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK