Szaktanácsadói szolgáltatások

Egy modern raktározási rendszer összeszerelését vagy felújítását megelőzően alapvető fontosságú az adott gyáregység szükségleteinek és lehetőségeinek beható vizsgálata és tanulmányozása. Csupán ezt követően garantálható mind a gazdasági, mind pedig az ésszerűségi szempontokat messzemenőkig figyelembe vevő megoldás kiválasztása.

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. mérnökei a megtervezett megoldásokat az ügyfelek szükségleteihez igazítja, ami szinte minden esetben a “kulcsrakész” projektek kivitelezését jelenti. Az ügyféllel együtt megállapítjuk az igényeket és az anyag-mozgatás jellemzőit, a megkívánt állványrendszer illetve raktártechnikai berendezés optimális kiválasztása céljából.

Az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. felvállalja a szükséges alapadatok beszerzésének, a tervezésnek, a sztenderd és egyedi elemek gyártásának, valamint a berendezések, összeszerelésének kivitelezési munkálatait. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélnek csak egyetlen egy vállalattal kell kapcsolatban állnia a projekt kivitelezése során.

A megvalósult projekt után is rendelkezésre állunk a karbantartási feladatok ellátására, valamint az évenkénti állványvizsgálatok elvégzésére.

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK