Polcos állvány

polcos állvány

A polcos állvány, illetve „irodai” polcrendszer (ezeket a típusú polcokat Magyarországon a köznyelv „dexion salgó polc”-ként azonosítja) könnyű és közepes súlyú termékek kézi tárolásának és archiválásának alaprendszere. Szekciókra osztott termékek és kisebb ládák tárolására szolgáló, függőleges elemekből és lapokból áll. Különböző kiegészítők teszik lehetővé a szintekre osztást és a dobozok elhelyezését így osztályozott módon tárolhatók a termékek, irattartók, archívumok, függesztett áruk stb.

A polcos állvány „salgó polc” illetve “dexion polcrendszer” előnyei:

  • Ezt a típusú polcrendszert a sokoldalú elemei és kiegészítői, alkalmassá teszik a legmagasabb követelményeket támasztó igények kielégítésére.
  • Lehetséges egy vagy több közlekedő folyosós megoldás kialakítása, illetve polcos galéria kialakítása a jobb raktári terület kihasználása céljából.
  • A polcos rendszer kiváló megoldás irodák, üzletek és olyan helyiségek számára ahol az esztétikusabb megjelenés szükséges.
  • Mobil polcrendszer állítható össze archív és „élő” irat raktározás céljára.

A polcrendszereink sokoldalú elemei és kiegészítői lehetővé teszik a sokoldalú felhasználást, legyen szó irodai polcrendszer, otthoni polc vagy raktári polcos állvány felhasználásról.

Tekintettel arra, hogy alkalmas könnyű és közepes súlyú termékek tárolására, közkedvelt és keresettek ezek a polcrendszerek.

A gördülékeny rakatolás és tárolás érdekében egy- vagy többfolyosós közlekedő utak kialakítása sem okoz nehézséget, de igény szerint a polcos galéria létrehozása is megoldható a polcrendszer segítségével.

Könnyű mozdíthatóságának, hatékony helykihasználásának köszönhetően optimálisan használható számtalan termék, rakat tárolására, annál is inkább, hiszen a mindkét oldalról nyitott polcrendszer könnyen átlátható, így a rajta tárolt termékek könnyen hozzáférhetők.

Tekintettel arra, hogy a polcos állvány terhelhetősége tág határok között mozog, a rendszer elemeiből nem csak alapállvány, de egyedi igény szerint mind egyedi szerkezet, vagy gördíthető állványrendszer is felépíthető.

Igényre szabható, biztonságos és optimális tárolás érhető el általa

A csavarkötéses fém polcrendszer lyukasztott profilokból (oszlop) áll. Az állványrendszerben a polcokat csavarral rögzítik ​az oszlopokhoz, ezeket saroklemezekkel stabilizálják, így terhelhetősége eléri a 95-300 kg közötti súlyértéket is.

Bármikor változtatható, bővíthető irodai polcrendszer

A polcos állvány gyorsan össze – és szétszerelhető, bővíthető az épp felmerülő igények szerint, épp ezért irodai polcrendszer gyanánt alkalmazása is nagyon közkedvelt archív és „élő” irat raktározása céljából.

A polcos állvány anyaga fém, a tárolásra használt felület lehet fém, faforgácslap, vagy teherviselő rács, így igény szerint kis vagy nagy teherbírású állványról beszélünk, melynek felállítására csupán néhány mozdulatra van szükség.

Könnyű összeszerelhetősége és bővíthetősége révén számtalan felhasználást tesz lehetővé, mindezt költséghatékonyan, tartósan és biztonságosan.

Anyaga könnyen tisztítható, nem korrodálódik, így hosszú, szerkezetromlás nélküli időt szavatol, javítási és karbantartási munkák nélkül.

Az időközben megváltozott igényeknek megfelelően a polcrendszer tervezhető, hosszúságában valamint szélességében is bármikor és rövid időn belül növelhető. Ezáltal lehetővé válik az optimális rakatolás és tárolás, folyamatosan.

polcos állvány
polcos állvány
polcos állvány
polcos állvány
polcos állvány
polcos állvány