2021! Készen állunk!

Tagadhatatlanul különös évet tudhatunk magunk mögött. Egy dolog azonban biztos. Ugyanúgy, mint a Te vállalkozásod, mi is a maximumra törekedtünk minden héten, minden nap.

 

Azt gondolom, nem túlzás azt állítani, együtt írtuk meg a raktározás történelmének legmeghatározóbb évét, amikor minden négyzetméter, minden sor, minden cikkszám új értelmet nyert, a hatékonyságról és a pontosságról már nem beszélve.

 

Különös öröm, hogy ebben mi nyújthattunk segítséget; az optimalizálásban, a gyorsaságban, a raktározás gördülékenységében és átláthatóságában.

 

És bár tudjuk, hogy számtalan tényező befolyásolja a raktározás folyamatait, örömmel töltött el bennünket a tudat, hogy segíthettünk megoldani a sokszor „sokismeretlenes egyenleteket”.

 

Te a napi megoldásokra keresed a megoldást, mi pedig folyamatosan a hosszútávú optimalizálásra törekszünk. Arra, ami megkönnyíti a mindennapok feladatát, legyen az komissiózás, vagy épp a géppark helyének megválasztása, avagy ezek biztonságának megőrzése. Hiszen annyi szálon tevődik össze az, amit mi raktározásnak hívunk.

 

Egy dolog azonban biztos.

 

Ez az év tele volt új helyzetekkel, megoldandó kihívásokkal és büszkén jelenthetem: helyt álltunk. És ha csak egyet üzenhetnénk a következő évnek, azt mondanánk: Jöhet. Mi készen állunk.

 

Boldog, békés ünnepeket kívánunk neked, munkatársaidnak és családodnak.

Hrutka Ferenc
ügyvezető