2023! Készen állunk!

Az elmúlt évek tanulságaként kijelenthetjük, hogy mind a raktározás, mind a logisztika területén egyre nagyobb a terhelés. Nem kérdés, hogy ezzel együtt növekszik a hatékonyságra és az optimális folyamatokra való igény is.

 

Örömünkre szolgált, hogy egyre többen választottak bennünket az elmúlt évben is, az SR-Logistic Raktártechnikai Kft-t a megoldás kulcsaként, ha innovációra, bővítésre, automatizálásra volt szükség.

 

Nem kérdés, hogy a fejlesztések, a nemzetközi trendek és a legújabb folyamatok tekintetében igyekszünk ebben az évben is az élen maradni, hogy Veled együtt, a vállalkozásod gördülékenységében, a raktározásban vagy annak automatizálásában segíthessünk.

 

Tudjuk mennyire embert próbáló időszak van mögötted, és teljes bizonyossággal állíthatjuk, a fejlődésre, a „mindig jobbat és többet adni” elvre mindig van hatékony megoldás.

 

Azt gondolom, nem túlzás azt állítani, együtt írtuk meg a raktározás történelmének legmeghatározóbb időszakait az elmúlt három évben, amikor minden négyzetméter, minden sor, minden cikkszám új értelmet nyert, a hatékonyságról és a pontosságról már nem beszélve. De azt kell látnom, mindannyian jól vettük az akadályokat.

 

Különös öröm, hogy ebben mi nyújthattunk segítséget; az optimalizálásban, a gyorsaságban és az innovációkban. Nem lesz ez másként idén sem.

 

Tudjuk jól, a raktározás és logisztika sok esetben „sokismeretlenes egyenletek halmaza”.

 

Jól tudjuk, hogy megannyi tényező befolyásolja a raktározás gördülékenységét és hatékonyságát, de ahogyan eddig mindig, most is biztosak vagyunk abban, hogy továbbra is megtaláljuk az optimális megoldást.

 

Függetlenül attól, mekkora a raktárad mérete, milyen logisztikai háttérrel végzitek a mindennapi tevékenységet, mindig marad egy apró rés a rendszerben, amelyet ki- és felhasználva valóban elérhetjük azt a hatékonyságot, pontosságot és a vállalkozásodon belüli még magasabb precizitást, ami nem csak időt és pénzt takarít meg, de újabb ügyfeleket is jelenthet. Munkatársainkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy átlátva a raktározás folyamatait, a logisztika nehézségeit, megtaláljuk azt a megoldást, ami nem csak növeli a hatékonyságot, de időt és ezzel pénzt spórol meg a vállalkozásod számára.

 

Egy dolog azonban biztos

 

Az elmúlt év is tele volt új helyzetekkel, megoldandó kihívásokkal és büszkén jelenthetem: helyt álltunk. És ha csak egyet üzenhetnénk ennek az évnek, azt mondanánk: Vártuk. Mi készen állunk.