Storeganizer, avagy a gördíthető függő polc előnyei

Minden raktár életében elengedhetetlen, hogy minden négyzetmétere hatékonyan legyen kihasználva, előtérbe helyezve a helytakarékosságot. A Storeganizer, avagy gördíthető függő polc, – mely függőlegesen egymásba rakott, többsoros, tároló zsebek elvén képes maximalizálni a négyzetméterenkénti raktározás lehetőségét, – ezt hivatott elősegíteni, kiváló minőségben.

 

A slim fit gördíthető függő polc alapú raktározási megoldással átlagosan, a közlekedési idő 42%-kal csökkenthető, ami a rendelések összekészítésének hatékonyságának 26%-kos növelésével jár.

 

Bármely iparághoz könnyen alkalmazkodik a gördíthető függő polc, így használata mindenki számára ajánlott.

 

gördíthető függő polc

 

A Storeganizer kialakítása során a kézi raktározás is időtakarékossá válik, megkönnyítve a mindenki számára fontos optimális munkafolyamatok megteremtését. Tartós, rugalmas borításból készült zsebeit úgy alkották meg, hogy az azokban elhelyezett áru minden esetben könnyen hozzáférhető legyen

 

A kézi összekészítés egyik nagy kedvence, hiszen könnyen átlátható, a meglévő rendszerbe pillanatok alatt beilleszthető, és hatékonysága nem megkérdőjelezhető.

 

A slim fit gördíthető függő polc alapú raktározási megoldás, amelyet akár a meglévő raklapos állványba is beépíthetünk, tökéletes megoldást kínál a tároló tér költséghatékony optimalizálására. 

 

Bővebben:

STOREGANIZER – gördíthető függő polc

 

Annak érdekében, hogy a slim fit gördíthető függő polcos raktározást használhassuk, nincs szükség a raktár áttervezésére, hiszen a már beépített, meglévő elemekbe is beilleszthető, ezáltal lehetővé téve a raktározás folyamatát, átláthatóságát és azonnali használhatóságát.

 

A Storeganizer, gördíthető függő polc használatával az esetleg időközben felmerülő logisztikai hézagokat is könnyen át lehet vészelni, hiszen könnyedén áthelyezhetők, mindemellett megnöveli a keresés-találás idő hatékonyságát is

 

A Storeganizer függő polcra 10 év garanciát biztosítunk.

 

 

Akik már használják:

 

gördíthető függő polt referenciák