Automata kisáruraktár

 

Már a kis-és középvállalkozások számára is elérhetővé vált a raktári folyamatok automatizálása. Ezáltal lehetőség nyílt, a gyorsabb, pontosabb, hatékonyabb logisztikai folyamatokra, növelve a kiszolgálás minőségét.

 

Igény szerint egyénre szabva

 

A dobozos automata raktári megoldással a tároláson túl a komissiózás is automatizálhatóvá válik, csökkentve az erre fordított időt, mégis növelve annak hatékonyságát. Az automata raktár integrált raktárirányítási – és anyagáramlási rendszere teljes egészében partnereink igényeire szabható. Mindemellett többek között egyedi leltárfunkciókkal, intelligens ki és betárolási folyamatokkal, személyre szabott riportokkal, vagy ABC analízis szerinti tárolótér-optimalizációval is felruházható a rendszer, attól függően, mely elvárásoknak kell eleget tennie.

 

 Kimagasló hatékonyság

 

A moduláris felépítés egyszerű rendszert képez, a standardizált alkatrészek egymással könnyen konfigurálhatók, tervezési, szállítási és installálási ideje töredéke más, hasonló rendszerekéhez.

 

A nagy sebességű rakodógépek (3 m/s gyorsulás mellett 5m/s haladási sebesség) kimagasló hatékonysággal képes dupla teherfelvevős rendszereket elérni, azaz egy rakodógépen két teherfelvevő képes ellátni a be- és kitárolási folyamatokat.

 

Mindezek mellett fontos érv, hogy a kiváló minőségű alapanyagok, és a beépülő alkatrészek ellenére is kimagaslóan jó áron elérhető ez az automatizált rendszer, így annak megtérülése gyors, hatékonysága pedig vitathatatlan.

 

A raktári automatizálás előnyei:

 

– az automatizált folyamatok teljesen nyomon követhetővé válnak.

– akár 40-60% helymegtakarítás;

–  használatával akár 60% emberi erőforrás megtakarítás is elérhető;

–  akár 100% szedési sebesség és/vagy tételszám növekedés (3 m/s gyorsulás mellett 5m/s haladási sebesség);

–  a szoftveres háttér teljes egészében a partner igényeire szabható;

– rendkívül alacsony üzemeltetési költség

 

A moduláris felépítésnek köszönhetően könnyen automatizálható és a partnereink igényeire szabható az anyagmozgatási- vagy szortírozási folyamatok megoldásának összessége. Így a célállomásra a kikomissiózott árut az általunk felépített automata raktárból szállítópályákon juttatjuk el.

 

Megbízhatóság, karbantartás, azonnali rendelkezésre állás

 

Az automata raktárak esetén kifejezetten fontos a folyamatos működés elve. Ezt szem előtt tartva a Magyar karbantartó csapatunknak köszönhetően a hét minden napján 24 órában a lehető leggyorsabban képesek vagyunk megoldani a felmerülő karbantartási igényeket.