Ebben az évben is a maximumra törekszünk!

Mind a raktározás, mind a logisztika területén egyre nagyobb a terhelés, és ezzel egyenes arányban nő a hatékonyságra való igény.

Tagadhatatlanul ismét egy különös évet tudhatunk magunk mögött. Egy dolog azonban biztos. Ugyanúgy, mint a Te vállalkozásod, mi is a maximumra törekedtünk minden héten, minden nap.

 

Azt gondolom, nem túlzás azt állítani, együtt írtuk meg a raktározás történelmének legmeghatározóbb időszakait az elmúlt két évben, amikor minden négyzetméter, minden sor, minden cikkszám új értelmet nyert, a hatékonyságról és a pontosságról már nem beszélve. De azt kell látnom, mindannyian jól vettük az akadályokat.

 

Különös öröm, hogy ebben mi nyújthattunk segítséget; az optimalizálásban, a gyorsaságban,

a raktározás gördülékenységében és átláthatóságában.

 

És bár tudjuk, hogy számtalan tényező befolyásolja a raktározás folyamatait, örömmel töltött el bennünket a tudat, hogy segíthettünk megoldani a sokszor „sokismeretlenes egyenleteket”. Nem lesz ez másként idén sem.

 

Függetlenül attól, mekkora a raktárad mérete, milyen logisztikai háttérrel végzitek a mindennapi tevékenységet, mindig marad egy apró rés a rendszerben, amelyet ki- és felhasználva valóban elérhetjük azt a hatékonyságot, pontosságot és a vállalkozásodon belüli még magasabb precizitást, ami nem csak időt és pénzt takarít meg, de újabb ügyfeleket is jelenthet.

 

Te a napi megoldásokra keresed lehetőségeket, mi pedig folyamatosan a hosszútávú optimalizálásra törekszünk. Arra, ami megkönnyíti a mindennapok feladatát, legyen az komissiózás, vagy épp a géppark helyének megválasztása, avagy ezek biztonságának megőrzése. Hiszen annyi szálon tevődik össze az, amit mi raktározásnak hívunk.

 

Egy dolog azonban biztos

 

Az elmúlt év is tele volt új helyzetekkel, megoldandó kihívásokkal és büszkén jelenthetem: helyt álltunk. És ha csak egyet üzenhetnénk a ennek évnek, azt mondanánk: Vártuk. Mi készen állunk.

 

Fordulj hozzánk bizalommal ebben az évben is, hiszen minden erőnkkel, tudásunkkal és tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy megoldjuk számodra a raktározásban és logisztikában felmerülő nehézségeket.

Tesszük ezt azért, mert hiszünk a maximalizmusban, a helyzetekben és abban, hogy nem létezik olyan tér, olyan helyzet, olyan feladat, ami gátat szabna a hatékonyságnak. A raktározásban sem.