Ipar napjai 2024

MEGHÍVÓ

 

Tisztelt Partnerünk, kedves Érdeklődő!

 

Szeretettel meghívjuk Önt a 2024. május 7-10-én megrendezésre kerülő IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállításra, ahol az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. saját építésű standján várjuk látogatóinkat!

 

A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, amely az ipari szegmens hazai és nemzetközi gyártói, forgalmazói, beszállítói és szolgáltatói számára kínál egyedülálló fórumot a bemutatkozásra. A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzájuk kapcsolódó konferenciák középpontjában.

 

A tavalyi sikeres részvételünk után az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. csapata idén is nagy örömmel és sok-sok munkával készül a szakkiállításra. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal szeretnénk inspirálni régi és leendő megbízóinkat, megmutatni, hogyan használhatják fel a legújabb innovációkat raktáruk és munkafolyamataik modernizálására és optimalizálására.

 

2023-ban az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. lenti képen látható standja nyerte el a „Valóságot legjobban modellező stand” címet.

 

 

 

Tekintse meg Ön is az idei kiállításra tervezett, új, még érdekesebb, működő installációnkat! Tájékozódjon, gyűjtsön ötleteket, beszélgessünk cégük jövőjéről és a gyorsan megtérülő fejlesztési lehetőségekről!

 

Kattintson és regisztráljon ingyenes belépőjegyekért*:

*A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot kinyomtatva vagy telefonon hozza magával, majd azt felmutatva, a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra!

 

Köszönjük, hogy megtisztel bennünket figyelmével, jöjjön el, keressen fel minket a Hungexpo A pavilonjában a 201D standon!

 

 

Hrutka Ferenc és Sendula Tibor

SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft.