Hosszú szálirányú anyagok tárolására karos állvány

A karos állványrendszeren tökéletesen tárolhatók a hosszú szálirányú anyagok, mint például a a gerenda, a profilok, csövek vagy fűrészáruk.

 

A karos állvány azonban ezen anyagok tárolására alkalmas rendszer, mely lehetővé teszi a raktározandó áruk manuális kezelését, az emelőszerkezetek (mobildaruk, darus tehergépkocsik, targoncák) mellett.

 

A karos állvány kiépítési mérete igazodik a raktározandó termékek paramétereitől, mind hosszúság, mind magasság tekintetében. Így ezek tervezése és kiépítése igényre szabható annak érdekében, hogy hosszútávon nyújtson kényelmes használhatóságot.

 

A karos állvány rendszer függőleges oszlopokból és – a stabilitás biztosítása érdekében – az alapi részen egy vagy több vízszintes talpból áll.

 

Különböző hosszúságú karok kerülhetnek az oszlopra, amelyekre a teher helyezhető. Az oszlopok melegen-hengerelt, különböző hosszúságú fém gerendákból készülnek, így azokkal különböző tároló-magasság érhető el.

 

A karos állványnak számtalan előnye van, de összeszedtük azokat, melyeket a vásárlóinkkal együtt a legfontosabbnak tartunk:   

 

  • Egyszerű szerkezete ellenére nagy teherbíró képesség jellemzi
  • Mivel az összes alkotóelem egymáshoz kapcsolható, ezáltal kiváló mobilitást biztosít.
  • Kialakítása révén a karos állványrendszer gyors és könnyű összeszerelését
  • Szükség szerint kialakítható egy- illetve kétoldalas karos állvány is.
  • Tökéletes megoldás szálanyagok, profilok, csövek, fűrészáru tárolására.

 

A felújítási költségektől sem kell tartanunk, hiszen anyaga nem korrodál, így hosszútávú, kényelmes használatot biztosít.

 

A karos állvány egyik, mobil vázra is szerelhető rendszere a gördíthető karos állvány.

 

KAROS ÁLLVÁNY gördíthető, nagy, közepes és kis teherbírású kivitelben

Ezek a mobil karos állványok hosszú áruk tárolására is alkalmasak, amelyek manuálisan mozgathatók villás targoncákkal vagy más emelőszerkezetekkel. A gördíthető karos állvány a rendelkezésre álló tér kihasználásának érdekében mobil alvázra is szerelhető. A kerekekkel ellátott alvázakat motorok hajtják.

A mobil karos állványok hosszú áruk tárolására is alkalmasak, amelyek manuálisan mozgathatók villás targoncákkal vagy más emelőszerkezetekkel.

 

  • Jelentős helymegtakarítás érhető el a mobil alváznak köszönhetően.
  • Gyors és könnyű összeszerelhetőség, a mobil karos állvány alkatrészeinek kialakítása révén.
  • Az összes alkotóelem könnyen egymáshoz kapcsolható és kitűnő mobilitást biztosít.

 

Különböző teherbírású karos állvány kiépítésére is lehetőség van, attól függően, hogy előre láthatóan mekkora rakatot kell bírnia a karos állványnak.

 

Az alkatrészeik kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű összeszerelhetőséget, így a raktár esetleges költözése esetén is egykönnyen szét, majd összeszerelhető.

 

A karos állvány megvásárolható a webáruházunkban is. Ezen a linken elérhető: https://webshop.sr-logistic.hu/szalanyag-tarolas/termekek/19001/