Ipari galéria a maximális helykihasználáshoz

A raktárterület növelése folyamatosan felmerülő kérdés és probléma. Hiszen a folyamatosan változó és növekvő elvárásoknak megfelelősen a raktár területét is növelni kell. Ahhoz, hogy folyamatos legyen a munkavégzés a költözés nagyon sok esetben nem opció, ilyenkor érdemes kihasználni a légüres teret és ipari galéria kivitelezésében gondolkodni.

 

A folyamatosan változó piaci követelményeknek megfelelni csak abban az esetben tudunk, ha maximális hely és időmegtakarítással dolgozunk. Épp ezért érdemes átgondolni a raktár területének növelését az ipari galéria telepítésével.  

 

Ipari galéria a jelenlegi állomások figyelembevételével.

 

Az ipari galéria állványait minden esetben a már jól kialakult munkafolyamatok figyelembevételével alakítjuk ki. A rakatok, a targoncák és komissiózás kocsik útvonala minden esetben úgy kerül kialakításra, hogy optimális begyűjtést és szállítást eredményezzen épp ezért ennek a későbbiekben sem kell változnia.

 

Az ipari galéria kialakítása minden esetben a légüres tér kihasználtságára irányul, ezáltal lehetővé téve az eszközök, a raktározandó áru vagy épp a munkafolyamatok esetleg a munkavállalók komfortérzetének növelését.

 

Maximális helykihasználás az ipari galéria segítségével

 

Az ipari galéria segítségével az eddig kihasználatlan belmagasságot tesszük használhatóvá. A pódiumok építésével, telepítésével akár kétszeresére-háromszorosára is növelhetjük a raktárunk hasznos alapterületét. Így elérhetővé válik, hogy az eddig kihasználatlan légüres teret beépítve olyan hasznos területeket hozzunk létre, melyek növelik a raktározás, logisztika hatékonyságát vagy épp komfortosabb munkafolyamatokat tesz lehetővé.

 

Az ipari galéria felhasználásának csak a szükség vagy a fantázia szab határt, hiszen rács vagy pozdorja járófelülete számtalan felhasználást tesz lehetővé. Ennek kialakítása nagyban függ attól, milyen területen készülünk használni azt.

 

Az ipari galéria járófelületének teherbírása lehet 300, 500, de akár 1000kg/m2 is, így lehetővé válik, hogy bármilyen elképzelés megvalósítható legyen ezen a felületen. Szükség esetén a világítás beszerelését is elvégezzük, így az ipari galéria, annak kiépítése után teljes – körűen használható.

 

Az ipari galéria megannyi felhasználhatóságot lehetővé tesz. Így használhatjuk öltözőként, irodaként, raktárterületként, attól függően mire van a hatékonyság vagy a komfort növelése érdekében a legnagyobb szükség. Mivel számtalan méretű galéria kiépítésére van lehetőség, akár egyedi elképzelések is megvalósíthatók általa.

 

Az ipari galériák kivitelezhetők led világítással, lépcsővel és gipszkartonnal így a felhasználhatóságnak valóban csak a képzelet szab határt.

 

A hely kihasználásától függően, igény szerint raklap átadót, szállítópályát vagy liftet is építhetünk. Így valóban minden elképzelés megvalósítható pódium megépítésével. A munkafolyamatok hatékonyságát is növelhetjük, pénzt és időt takarítva meg az eddigi folyamatok tekintetében.

 

Ahány igény, annyi járófelület

 

A pódium felületeinek kiválasztását a teherbírás figyelembevétele mellett szintén a felmerülő igényekhez igazítjuk, ráadásul a kiépítés során a már folyamatban lévő munkafolyamatokat nem kell megszakítani.

 

Az ipari galéria kiépítésekor az alsó szinten lévő gépek elrendezését figyelembe véve, a pódium lábainak kiosztását a már meglévő és működő folyamatokhoz igazítjuk.

 

Az összeszerelése gyors és könnyű, így attól sem kell tartani, hogy a bővítés megnehezíti a raktározás jelenlegi életét, hiszen nem időigényes, valamint a már megszokott útvonalak és folyamatok figyelembevételével történik.

 

Az tartószerkezet színe igény esetén igazodhat a vállalkozás arculatához.

 

Költöztethető ipari galéria

 

Az ipari galéria megannyi pozitív tulajdonsága mellett meg kell említenünk, hogy nem csak bővíthető a később felmerülő igények szerint, de számtalanszor szét, majd összeszerelhető. Így akár költözésről, akár a raktár bővítéséről legyen szó, bármely területen kiválóan alkalmazható, a belmagasság kihasználásának érdekében.

 

Mindent összevetve az ipari galéria az egyetlen olyan megoldás, mely gyorsan és hatékonyan telepíthető. Ezáltal kétszeresére, akár háromszorosára növelhetjük a hasznos területet anélkül, hogy emiatt költöznünk kellene. A telepítése nem bénítja meg a raktározás jelenlegi életkörülményeit és ennek folyamatát. Így attól sem kell tartanunk, hogy emiatt idő és pénzveszteséggel kellene számolnunk.