Ipari galéria, avagy hogyan növeld a raktárad területét

A fejlődés megállíthatatlan és ez a raktározásban sincs másként. Minél több bevételt szeretnénk, annál nagyobb területre van szükségünk ahhoz, hogy a raktározandó készletet kényelmesen, maximális hatékonysággal és logisztikával raktározhassuk. Ipari galéria, avagy hogyan növeld a raktárad területét.

 

Hiszen lássuk be, minden iparágban hatalmas a verseny, egyre bővülnek a raktárépületek és nekünk mindezzel lépést kell tudnunk tartani.

 

De mi történik akkor, ha nem akarsz nagyobb helyre költözni, ha a maximális kihasználtságot az eredeti helyszínen akarod elérni? A válasz nem más: építkezz magasabbra.

 

Ha a raktár alapterülete nem növelhető, használd ki a belmagasságot!

 

Az ipari galériák használatával kétszeresére, vagy akár háromszorosára is növelheted az épület hasznos alapterületét. Lássuk be, az eddig légüres tér hasznos raktártérként való használata azonnal növeli a hatékonyságot, a komfortot vagy épp a stabilabb logisztikai folyamatokat teszi majd elérhetővé.

 

Járófelülete lehet rács vagy pozdorja, attól függően, hogy milyen célt szolgál majd az ipari galéria.

 

Az ipari galéria járófelületének teherbírása lehet 500, de akár 100kg/m2 is, így lehetővé válik, hogy bármilyen elképzelés megvalósítható legyen ezen a felületen. A világítás beszerelését is elvégezzük, így annak kiépítése után teljes körűen használható.

 

Rács koszolódás nélkül

 

A rács nem feltétlen jelent koszolódást. A rács részei közötti áthullás vagy egyéb szennyeződés lehullásának megakadályozása megoldható, így az alsó rész tiszta maradhat.

 

A lenti részen a már meglévő gépek biztonságban vannak, és a munkafolyamat is megszakítás nélkül folytatódhat. Az alsó szinten a gépek elrendezését figyelembe véve a pódium lábainak kiosztását ehhez igazítjuk.

 

Ipari galéria. De mi legyen belőle?

 

Erre a kérdésre már számtalan lehetőséget láttunk és tanácsoltunk mi is. Épp ezért bátran állíthatjuk, hogy az ipari galéria felhasználásának csak a képzelet szab határt. Vannak ügyfeleink, akik öltözőként, irodaként, vagy épp raktárterületnek használták a pódiumot, attól függően, mire volt a legnagyobb szükség.

ipari galéria ipari galéria ipari galéria ipari galéria ipari galéria

Az ipari galéria különböző méretei miatt minden, akár egyedi elképzelés is megvalósítható általuk. Így azok az ügyfeleink, akik már használják, a raktárépületük maximális helykihasználásáról nyilatkoznak. A hely kihasználásától függően, igény szerint raklap átadót, szállítópályát vagy liftet is építhetünk. így minden elképzelés megvalósítható az ipari galéria megépítésével.

 

Az összeszerelése gyors és könnyű, így attól sem kell tartani, hogy a bővítés megnehezíti a raktározás jelenlegi munkafolyamatait, hiszen nem időigényes.

 

Az tartószerkezet színe minden esetben igazodhat a vállalkozás arculatához.

 

Az ipari galéria, ami veled mehet, ha költözöl.

 

Számtalan pozitív tulajdonsága mellett meg kell említenünk azt is, hogy nem csak bővíthető, a későbbiekben felmerülő igény szerint, de az ipari galéria számtalanszor szét, majd összeszerelhető. Így költözés, vagy a raktár bővítése során ismét bármely területen kiválóan alkalmazható, a belmagasság kihasználásának érdekében.