Ipari galéria, avagy tökéletes megoldás a raktár területének növelésére

 

A raktározás és logisztika területén állandóan felmerülő kérdés és feladat, hogy hogyan növeljük a raktár területét költözés nélkül.  Ahhoz, hogy készek legyünk megfelelni a folyamatosan változó piaci követelményeknek, és a raktározandó készletet kényelmesen, maximális hatékonysággal és logisztikával raktározhassuk, szükséges átgondolni a raktár területének növelését ipari galéria telepítésével.

 

A rakatok, a targoncák és komissiózás kocsik útvonala minden esetben úgy kerül kialakításra, hogy optimális begyűjtést és szállítást eredményezzen. Épp ezért az állványokat, közlekedő útvonalakat minden esetben a hatékonyságnak megfelelően alakítjuk ki. A raktár területének bővítésére épp ezért tökéletes megoldás, ha ezt pódium kiépítésével érjük el; kihasználva a légüres tér adta lehetőséget.

 

Az ipari galéria segítségével maximális kihasználtságot érhetsz el az eredeti raktárterületen belül.

 

a raktár belmagasságát kihasználva pódiummal kétszeresére, vagy háromszorosára is növelheted a raktárad hasznos alapterületét. Így elérhetővé válik, hogy az eddig kihasználatlan légüres teret beépítve olyan hasznos területeket hozzunk létre, melyek növelik a raktározás, logisztika hatékonyságát vagy épp komfortosabb munkafolyamatokat tesz lehetővé.

 

Az ipari galéria rács vagy pozdorja járófelülete számtalan felhasználást tesz lehetővé. Ennek kialakítása nagyban függ attól, milyen területen készülünk használni azt.

 

Az ipari galéria járófelületének teherbírása lehet 300, 500, de akár 1000kg/m2 is, így lehetővé válik, hogy bármilyen elképzelés megvalósítható legyen ezen a felületen. Szükség esetén a világítás beszerelését is elvégezzük, így az ipari galéria, annak kiépítése után teljes – körűen használható.

 

Számtalan lehetőség az ipari galériával

 

Az ipari galéria felhasználására számtalan lehetőség létezik. Vannak ügyfeleink, akik öltözőként, irodaként, raktárterületként használják a pódiumot, attól függően, mire van a hatékonyság vagy a komfort növelése érdekében a legnagyobb szükség. Mivel számtalan méretű galéria kiépítésére van lehetőség, akár egyedi elképzelések is megvalósíthatók általa.

A hely kihasználásától függően, igény szerint raklap átadót, szállítópályát vagy liftet is építhetünk, így valóban minden elképzelés megvalósítható pódium megépítésével.

 

Rácsos, csúszásmentes vagy sima járófelület?

 

A pódium felületeinek kiválasztását a teherbírás figyelembevétele mellett szintén az igényeidhez igazítjuk.

 

Az ipari galéria kiépítésekor a munkafolyamat megszakítás nélkül folytatódhat, és az alsó szinten lévő gépek elrendezését figyelembe véve, a pódium lábainak kiosztását ehhez igazítjuk.

 

Az összeszerelése gyors és könnyű, így attól sem kell tartani, hogy a bővítés megnehezíti a raktározás jelenlegi munkafolyamatait, hiszen nem időigényes.

 

Az tartószerkezet színe igény esetén igazodhat a vállalkozás arculatához.

 

Az ipari galéria, ami veled mehet, ha költözöl.

 

A pódium megannyi pozitív tulajdonsága mellett meg kell említenünk, hogy nem csak bővíthető a később felmerülő igények szerint, de számtalanszor szét, majd összeszerelhető. Így akár költözésről, akár a raktár bővítéséről legyen szó, bármely területen kiválóan alkalmazható, a belmagasság kihasználásának érdekében.

 

ipari galéria