MLBKT tagok lettünk

Örömmel és büszkeséggel jelentjük, hogy a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagja lett az SR-LOGISTIC Raktártechnika is. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy egy olyan közösség tagjai lehetünk, ahol értékes információk, innovációk és eredmények jelennek meg, ahol nem csak önmagunkra, de a tagtársainkra is büszkék lehetünk.

 

A MLBKT tagok küldetése között ez a gondolat is olvasható: „Az MLBKT azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.”

 

Számunkra, az SR-LOGISTIC Raktártechnikának is kiemelten fontos, hogy ne rövid távlatokban, hanem folyamatosan a hosszútávú megoldásokban gondolkodjunk. Olyan helyzeteket oldjunk meg, melyek nem csak a raktározási és logisztikai feladatokat teszi könnyebbé ügyfeleink számára, hanem a nyugodtabb, harmonikusabb munkavégzést valósítsuk meg minden pillanatban.

Hiszen a fejlődést megállítani nem lehet.

 

Így örömmel tölt el bennünket a tudat, hogy azzal, hogy MLBKT tagok lettünk, egy olyan közösség tagjai lehetünk, ahol közös a cél, és megszületik az együtt gondolkodás, melyet aztán tettek követnek.