Nyitott tároló ládák, dobozok

Nyitott tárolóládák

Euro Nyitott tároló ládák:

  • Ezzel a termékei, szerszámai, textíliái vagy apró alkatrészei mindig kéznél lesznek!
    Robusztus kialakítású, fogantyús műanyag ládák a kényelmes be- és kirakodáshoz egymásra rakott állapotban is. Minden modell kivágott oldallal is kérhető, minden méretben és kialakításban (a hosszanti oldalon is lehetséges)
  • Kisméretű vagy érzékeny tartalom esetén a kiváló minőségű plexiüvegből készült, átlátszó ablak tökéletes védelmet nyújt kiesés, porosodás és sérülés ellen. Mégis első pillantásra látszik, hogy mi melyik tárolóban van (és mennyi van belőle). Szükség esetén a védőablak egy kézmozdulattal kihúzható.

Nyitott SK tárolóládák:

  • az új generációja a maximális rugalmasság és funkcionalitás emeli ki: Egy átgondolt építőszekrény tartozékkal hosszában vagy keresztben feloszthatók, betekintő ablakokkal láthatók el, por ellen védhetők és címkézhetők.
  • Integráljon probléma mentesen minden polcrendszert. A számos, egymáshoz passzoló mérettel a kombinációk száma szinte végtelen.

Polc és anyagtároló doboz:

  • Egy rendszer egy öntésből: Ezek a raktári ládák tökéletesen az AUER rendszerkocsihoz lettek hangolva. Nagy feliratozó címkéik gondoskodnak a tökéletes áttekintésről és rendről.