Rugalmas ütközésvédők a mélygarázsban

Lassan a mélygarázsok is megtelnek, nem csak a fővárosban, de a nagyvárosokban is folyamatos gondot okoz az állandó telítettség.

A nagyobb irodák is egyre több alkalommal biztosítanak mélygarázsokat a munkatársak számára, megelőzve a csúcsforgalom idején előforduló parkolási nehézségeket. Ezzel megteremtik a pontos munkakezdést és a munkatársak is biztonságban tudhatják a gépkocsijukat a munkaidő alatt.

A rugalmas ütközésvédők garázsban történő felszerelése nem csak a garázs falainak, oszlopainak állapotát óvják meg, de a bent parkoló autókat is védik az esetleges koccanásoktól.

A nagyvárosi mélygarázsok állapota sem más

Egyre nagyobb a telítettség, a tömeg, a parkolóházak automatizálása pedig egy vagyonba kerül. Így még rengeteg helyen a parkolni vágyónak kell helyet keresnie a garázsban.

Ez egyrészt jó az üzemeltetőnek, másrészt bosszúság annak, aki parkolni szeretne. A balesetek, apró koccanások pedig minden esetben egyenes arányosságban vannak a teltházzal. Majd jön a bosszúság, a biztosítókkal való küzdelem, holott a rugalmas ütközésvédők használatával mindez elkerülhető lenne.

Egyrészt a garázs állapotát is védhetjük vele, hiszen az állandó igénybevétel, az autókkal való súrlódás és ütközés nem tesz jót a parkoló állapotának. A falak, az oszlopok folyamatos igénybevétele idővel elhasználódott érzést kelt majd a látogatókban. Ez pedig veszélyezteti a folyamatos bevételt, hiszen a verseny, az árverseny a parkolóházak között is hatalmas.

Nem a parkolódíjak csökkentése a cél, hanem az állapot és benne a gépkocsik megóvása. Ennek pedig egyetlen és valóban hatásos módja nem más, mint a rugalmas ütközésvédelem.

Ezáltal megóvhatjuk a bent tartózkodó gépkocsikat, az oszlopokat és a falakat.

A rugalmas ütközésvédők nem csak megóvják a bent parkolni kívánó autók épségét, de az épület állagmegóvása szempontjából is hatalmas segítséget jelent.

A rugalmas ütközésvédő anyagában színezett, így figyelemfelkeltő, könnyen észrevehető és alkalmas arra, hogy a gyalogos forgalomtól esetleg elzárt területeket is könnyen jelölhessük általa.

Az ütközésvédő PVC, rugalmas anyagának köszönhetően a súrlódást, az ütközést elnyeli, így nem hagy nyomot a gépkocsikban. Rugalmasságának köszönhetően az ütközésvédő is visszanyeri eredeti formáját.

Rugalmas ütközésvédők és marketing a mélygarázsban

Elég egyetlen alkalommal beruházni a rugalmas ütközésvédők beszerzésére, hiszen a felszerelésük már nem igényel különösebb szaktudást, és azonnal lekörözheted vele a környék garázsait. Hiszen ki ne szeretne egy biztonságos, az autók számára is biztonságot nyújtó garázsban parkolni. Épp ezért a rugalmas ütközésvédelem nem csak az autók állapotmegóvására tökéletes megoldás, hanem feltüntetheted a marketingedben is.

rugalmas ütközésvédők