Storeganizer, avagy a gördíthető függő polc előnyei

A raktárak egyik legnagyobb kihívása a folyamatosan változó rendelési igények során felmerülő szervezés, és ennek hatékonysága. Hiszen a raktár négyzetmétere minden esetben adott, a folyamatos rendelések változása szintén. A feladat tehát nem más, mint optimalizálni a raktározás munkafolyamatait, hatékonnyá tenni a keresési és előkészítés fázisait.

 

Ennek megfelelni, ezt optimalizálni hivatott a Storeganizer, gördíthető függő polc, mely függőlegesen egymásra rakott, többsoros tároló zsebek elvén képes minimalizálni a négyzetméterenkénti raktározás lehetőségét, kiváló minőségben.

 

Kialakítása során tartós, rugalmas borításból készült zsebeit úgy alkották meg, hogy az azokban elhelyezett áru minden esetben könnyen hozzáférhető legyen, így, az akár kézi raktározás is időtakarékossá válik, megkönnyítve a mindenki számára fontos optimális munkafolyamatok megteremtését.

 

Rengeteg előnye mellett meg kell említenünk, hogy használatához nincs szükség a raktár áttervezésére, hiszen a már beépített, meglévő elemekbe is beilleszthető, ezáltal lehetővé téve a raktározás folyamatát, átláthatóságát.

 

A Storeganizer-t minden iparág használhatja, hiszen kialakítása révén raktározásra, tárolásra felhasznált lehetősége számtalan, így könnyen alkalmazkodik bármely iparághoz.

 

Könnyen áthelyezhető, így az esetleg időközben felmerülő logisztikai hézagokat is könnyen át lehet vészelni általuk, mindemellett megnöveli a keresés-találás idő hatékonyságát is. Használata során a közlekedési idő átlagosan 42%-kal csökken, a különféle rendelések összekészítésének hatékonyságát pedig 26%-kal növeli.

 

Így könnyebbé, átláthatóbbá válik egy-egy raktározási és kikeresési folyamat, napra, hónapra lebontva pedig órákat spórolunk meg a felesleges keresésekkel. A megtakarított, optimalizált idő pedig minden esetben növeli a vállalkozás hatékonyságát, bármilyen iparágról is beszélünk.

 

A kézi összekészítés egyik nagy kedvence, hiszen könnyen átlátható, a meglévő rendszerbe pillanatok alatt beilleszthető, és hatékonysága nem megkérdőjelezhető.

 

Mindemellett 10 év garanciát biztosítunk a Storeganizer – gördíthető függő polcra. Mert ügyfeleink mellett, mi is hiszünk benne.