Üzemekbe rugalmas ütközésvédelmet? Mutatjuk, miért jó döntés.

„A beruházások során egyre inkább előtérbe helyezik a rugalmas ütközésvédőket a fém ütközésvédőkkel szemben. Ha rugalmas ütközésvédőt választ a beruházó, akkor ma már nemcsak az állványrendszereket, hanem speciálisan erre a célra kialakított fal-védelmet, oszlopvédelmet, gyalogosvédő korlátokat is lehet telepíteni az üzemben, és ezzel egy egységes, biztonságos és szép munkakörnyezetet tudnak kialakítani.” – olvashatjuk a Transpack-ban megjelent ismertetőben.

A még hezitálók továbbá meggyőző érveket olvashatnak arról, hogy rövid és hosszútávon is rendkívül költséghatékony a használata, annál is inkább, hiszen az esetleges nekiverődések egy idő után hatalmas károkat és anyagi kiadásokat eredményezhetnek, melyek egyszeri beruházással, a rugalmas ütközésvédelem kialakításával megszüntethetők.

 

Szemben a fém ütközésvédőkkel, a rugalmas elnyeli az ütközés mértékét, így sem a kocsi állomány (gépkocsi, targonca, komissiózós kocsi) nem sérül, és sérülésmentes marad a rugalmas ütközésvédő is. Így ennek állapota hosszú időn keresztül kifogástalan marad. Anyagában színezett, így sem a kopástól, sem a sérülések meglátszódásától nem kell tartanunk.

 

De beszéljen most helyettünk a Transpack-os ismertető (klikk a képre):

 

transpack