Webáruház akár egyetlen darabtól is

 

Amikor megterveztük a webáruház konstrukcióját, fő célunk volt, hogy mindenki, akár egyetlen darabtól is hozzájuthasson azokhoz – a raktározásban elengedhetetlen – eszközökhöz, amikre szüksége van.

 

Ha még nem találkozott volna vele, webáruházunkat itt érheti el: https://webshop.sr-logistic.hu/

 

Minden igényt kielégíthetünk

 

Örömünkre szolgál, hogy azt látjuk, mind a profi, félprofi és lakossági igényeket is ki tudjuk szolgálni nem csak a hazai vásárlóközönség, de a szomszédos országok felé is.  

 

Így végre legyen szó egy kisebb műhelyről, garázsról, vagy épp irodai polcrendszerről, lehetőség nyílik magas minőségben, precíz és pontos kiszolgálással megrendelni akár egyetlen darab terméket is.

 

Kínálatunkban többek között megtalálhatók a polcos állványok, állványrendszerek, biztonság és jelöléstechnika, szállító és komissiózókocsik, emeléstechnika, csomagolástechnika.

 

Külön örömünkre szolgál, hogy míg fő profilunk, a raktárak teljes működési igényeinek kiszolgálása, addig a webshop képessé vált a kisebb megrendeléseket teljesíteni, legyen az egyetlen, vagy pár darabos megrendelés. Így magánszemélyek is rövid határidőn belül vásárolhatnak kínálatunkból.

 

Természetesen, amennyiben a webshop-tól eltérő megrendelés, igény érkezik, egyedi ajánlatkészítéssel állunk leendő és meglévő partnereink szolgálatára, a már megszokott magas minőségben és profizmussal.

 

 Raktártermékeink a webshopban ötvözik a magas minőséget, precizitást és szakértelmet, mely minden kis és nagyüzemi berendezést lehetővé tesz.

 

A webshop kínálata természetesen napról napra, folyamatosan bővül, figyelve az érdeklődők, vásárlók igényeit, feltérképezve a jövőre vonatkozó vásárlási szokásokat. Így érdemes folyamatosan figyelni a kínálatot vagy feliratkozni a hírlevélre, hiszen folyamatosan beszámolunk az új termékeinkről.

 

Így már megvásárolható nálunk kiskereskedelmi mennyiségben, akár egy-két darabban a rugalmas ütközésvédő, karos és raklapos állvány, szállítókocsik vagy AR Shelving polcrendszerek is.

 

Amennyiben valamely termékből többet, vagy tervezést igénylően szeretne vásárolni, továbbra is állunk rendelkezésére. Adja le igényeit, elképzeléseit ajánlatkérés formájában és szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Hiszen minden elképzelés fontos a számunkra.