Webáruház, egyetlen darabtól a rengetegig

Webáruházunk a megjelenése óta hatalmas szeretetnek örvend. Megjelenésünkkel igyekeztünk kitölteni azt a rést, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a logisztikát, raktározást hatékonyabbá tehessük, akár kiskereskedelmek, akár magánszemélyek vagy irodák számára is.

 

Ha még nem találkoztál volna vele, webáruházunkat itt érheted el.

 

Mindenhol otthon vagyunk

 

A webáruház létrejötte lehetőséget biztosított és biztosít ma is, hogy a profi és félprofi igényeket is maximális minőségben kielégíthessük, ezáltal mindenki hozzájuthat a legmagasabb igényekkel és precizitással megtervezett és kialakított eszközöknek, nem csak hazai szinten.

 

Örömmel tapasztaljuk, hogy akár műhely, garázs, vagy irodai berendezés tekintetében is bennünket választanak, hiszen a minőség és a garanciák bennünket igazolnak. Webáruház kínálatunkban többek között megtalálhatók az irodai polcrendszerek is, melyek merőben ellentmondanak az eddig általunk ismert sablonos kivitelnek. Így megannyi színben, formában és méretben megvásárolhatók, akár egyetlen darabtól is.

 

A hitvallásunk természetesen itt, a webáruházban sem változott: Maximális minőség, precizitás és gyors kiszolgálás, darabszámtól és kosárértéktől függetlenül. Hiszen célunk, hogy a hatékonyság mellett termékeink segítségével optimalizálni, könnyíteni és gyorsítani tudják vásárlóink a raktározási és logisztikai folyamataikat.

 

Kínálatunkban – a teljesség igénye nélkül – megtalálhatók többek között a polcos állványok, állványrendszerek, biztonság- és jelöléstechnika, szállító és komissiózókocsik, emeléstechnika, csomagolástechnika.

 

Külön megtisztelő számunkra, hogy a fő profilunk mellett, mely a raktározás teljes működési igényeit hivatott megkönnyíteni, a webáruház is folyamatosan fejlődik. Termék palettánk folyamatosan bővül és azt látjuk, hogy visszatérő webáruház vásárlóink is felfedezték az akár egyetlen  darabtól történő vásárlásban rejlő lehetőséget.

 

Ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésre áll, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekre azonnal válaszolni tudjanak, így könnyítve meg a vásárlás folyamatát, hiszen célunk, hogy valóban azt a terméket vásárolja meg tőlünk, mely teljesen kiszolgálja az adott igényeket.

 

A vevőszolgálatunk így tehát két fronton szolgálja ki az érdeklődőket és vásárlókat. Amennyiben a webshop-tól eltérő megrendelés, igény érkezik, egyedi ajánlatkészítéssel állunk leendő és meglévő partnereink szolgálatára, a már megszokott magas minőségben és profizmussal.

 

 Raktártermékeink a webshopban ötvözik a magas minőséget, precizitást és szakértelmet, mely minden kis és nagyüzemi berendezést lehetővé tesz.

 

A webshop termékkínálata lépést tart a jelennel és utat mutat a jövő igényeire

 

Folyamatosan figyeljük a vásárlói magatartást és igényeket, így jól tudjuk, hogy az egyes termékek megvásárlását követően mi az, amit Így már megvásárolható nálunk kiskereskedelmi mennyiségben, akár egy-két darabban a rugalmas ütközésvédő, karos és raklapos állvány, szállítókocsik vagy AR-Shelving polcrendszerek is.

 

Az AR-Shelving polcrendszerről bővebben itt olvashatsz.

 

Amennyiben valamely termékből többet, vagy tervezést igénylően szeretne vásárolni, továbbra is állunk rendelkezésére. Adja le igényeit, elképzeléseit ajánlatkérés formájában és szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Hiszen minden elképzelés fontos a számunkra.