A sokoldalú felhasználhatóság jegyében: polcos állvány, irodai polcrendszer

A polcrendszereink sokoldalú elemei és kiegészítői lehetővé teszik a sokoldalú felhasználást, legyen szó irodai polcrendszer, otthoni polc vagy raktári polcos állvány felhasználásról.

 

Tekintettel arra, hogy alkalmas könnyű és közepes súlyú termékek tárolására, közkedvelt és keresettek ezek a polcrendszerek.

 

A gördülékeny rakatolás és tárolás érdekében egy- vagy többfolyosós közlekedő utak kialakítása sem okoz nehézséget, de igény szerint a polcos galéria létrehozása is megoldható a polcrendszer segítségével.

 

Könnyű mozdíthatóságának, hatékony helykihasználásának köszönhetően optimálisan használható számtalan termék, rakat tárolására, annál is inkább, hiszen a mindkét oldalról nyitott polcrendszer könnyen átlátható, így a rajta tárolt termékek könnyen hozzáférhetők.

 

Tekintettel arra, hogy a polcos állvány terhelhetősége tág határok között mozog, a rendszer elemeiből nem csak alapállvány, de egyedi igény szerint mind egyedi szerkezet, vagy gördíthető állványrendszer is felépíthető.

 

Igényre szabható, biztonságos és optimális tárolás érhető el általa

 

A csavarkötéses fém polcrendszer lyukasztott profilokból (oszlop) áll. Az állványrendszerben a polcokat csavarral rögzítik ​az oszlopokhoz, ezeket saroklemezekkel stabilizálják, így terhelhetősége eléri a 95-300 kg közötti súlyértéket is.

 

Bármikor változtatható, bővíthető irodai polcrendszer

 

A polcos állvány gyorsan össze – és szétszerelhető, bővíthető az épp felmerülő igények szerint, épp ezért irodai polcrendszer gyanánt alkalmazása is nagyon közkedvelt archív és „élő” irat raktározása céljából.

 

A polcos állvány anyaga fém, a tárolásra használt felület lehet fém, faforgácslap, vagy teherviselő rács, így igény szerint kis vagy nagy teherbírású állványról beszélünk, melynek felállítására csupán néhány mozdulatra van szükség.

 

Könnyű összeszerelhetősége és bővíthetősége révén számtalan felhasználást tesz lehetővé, mindezt költséghatékonyan, tartósan és biztonságosan.

 

Anyaga könnyen tisztítható, nem korrodálódik, így hosszú, szerkezetromlás nélküli időt szavatol, javítási és karbantartási munkák nélkül.

 

Az időközben megváltozott igényeknek megfelelően a polcrendszer tervezhető, hosszúságában valamint szélességében is bármikor és rövid időn belül növelhető. Ezáltal lehetővé válik az optimális rakatolás és tárolás, folyamatosan.

 

Polcos állványaink immár a webáruházunkban is megtekinthetők, illetve megvásárolhatók: https://webshop.sr-logistic.hu/polcos-allvanyok/termekek/17801/

Raktári folyamatok automatizálása automata kisáruraktár segítségével

A raktári folyamatok automatizálása már a kis-és középvállalkozások számára is elérhetővé vált, növelve a kiszolgálás minőségét. A logisztikai folyamatok gyorsabb, pontosabb és hatékonyabb lebonyolítására az automata kisáruraktár az ideális megoldás.

 

Ahány elképzelés, annyi megoldás – automata kisáruraktár

 

Az automata kisáruraktár integrált raktárirányítási – és anyagáramlási rendszere teljes egészében partnereink igényeire szabható. A dobozos automata raktári megoldással a komissiózás és a tárolás egyszerre automatizálhatóvá válik, csökkentve az erre fordított időt, mégis növelve annak hatékonyságát.

 

Mindemellett többek között egyedi leltárfunkciókkal, intelligens ki és betárolási folyamatokkal, személyre szabott riportokkal, vagy ABC analízis szerinti tárolótér-optimalizációval is felruházható a rendszer, attól függően, mely elvárásoknak kell eleget tennie.

 

A nagy sebességű rakodógépek (3 m/s gyorsulás mellett 5m/s haladási sebesség) kimagasló hatékonysággal képes dupla teherfelvevős rendszereket elérni, azaz egy rakodógépen két teherfelvevő képes ellátni a be- és kitárolási folyamatokat.

 

A moduláris felépítés egyszerű rendszert képez, tervezési, szállítási és installálási ideje töredéke más, hasonló rendszerekéhez, a standardizált alkatrészek egymással könnyen konfigurálhatók.

 

Mindezek mellett fontos érv, hogy a kiváló minőségű alapanyagok, és a beépülő alkatrészek ellenére is kimagaslóan jó áron elérhető ez az automatizált rendszer, így annak megtérülése gyors, hatékonysága pedig vitathatatlan.

 

A raktári automatizálás legfontosabb előnyei:

 

 • a szoftveres háttér teljes egészében a partner igényeire szabható;
 • használatával akár 60% emberi erőforrás megtakarítás is elérhető;
 • az automatizált folyamatok teljesen nyomon követhetővé válnak.
 • akár 100% szedési sebesség és/vagy tételszám növekedés (3 m/s gyorsulás mellett 5m/s haladási sebesség);
 • akár 40-60% helymegtakarítás;
 • rendkívül alacsony üzemeltetési költség

 

A moduláris felépítésnek köszönhetően könnyen automatizálható és a partnereink igényeire szabható az anyagmozgatási- vagy szortírozási folyamatok megoldásának összessége. Így a célállomásra a kikomissiózott árut az általunk felépített automata raktárból szállítópályákon juttatjuk el.

 

Megbízhatóság, karbantartás, azonnali rendelkezésre állás

 

A folyamatos működés az automata raktárak esetében kifejezetten fontos. Ezt szem előtt tartva a Magyar karbantartó csapatunknak köszönhetően a hét minden napján 24 órában a lehető leggyorsabban képesek vagyunk megoldani a felmerülő karbantartási igényeket. Így nem kell attól sem tartani, hogy bármely meghibásodás esetén a megoldásra, a szervízre vagy a karbantartásra napokat, heteket kell várni.

 

Amennyiben az automata kisáruraktár tervezésekor egyéb igények is felmerülnek, melyek azonnali beszerzést igényelnek, webáruházunk folyamatosan rendelkezésre áll. Ezen a linken elérhető: https://webshop.sr-logistic.hu/

Rugalmas ütközésvédő, minden raktár elengedhetetlen biztonsági megoldása

A rugalmas ütközésvédő ma az egyik legkeresettebb biztonsági eszköztár, mellyel megóvhatjuk nem csak a raktárban, üzemben közlekedő gépjárműveket, de a raktározandó árut és a munkatársakat is.

 

Korábban már találkozhattunk ütközésvédőkkel, fém kivitelben. A rugalmas ütközésvédő azonban valóban képes elnyelni azt az energiát, ami az ütközés közben keletkezik, így megóvja az ütközést okozó gépjárművet és a védőelem sem sérül majd.

 

A korábbi fém ütközésvédők esetében ez a sérülés hatványozottabb volt, mind a gépjármű, mind a védőelem tekintetében

 

A rugalmas ütközésvédő, felvéve az ütközés energiáját, lehetővé teszi, hogy sem a gépjármű, a padozat, de az ütközésvédő sem sérül. Megakadályozva ezáltal az ezt követő felújítási, szerelési munkálatokat, ezzel pénzt és időt spórolunk meg.

 

Az oszlop és keretvédelem, falvédelem kialakítására, valamint a gyalogos forgalom elől elzárt területek kialakítására is tökéletes megoldás a rugalmas ütközésvédő, hiszen a gyalogosvédelem, az ott dolgozók biztonsága minden vállalkozás számára elsődleges szempont.

 

Betartva a rugalmas ütközésvédő előírásait, biztonságos és balesetmentes közeget teremthetünk a dolgozóink számára, így a raktáron belüli üzemi balesetek hatványozottan csökkennek és szűnhetnek meg.

 

Ütközésvédő korlátjaink a gyalogos forgalom jelölésére teljesen tökéletesek. Emellett a kézikocsik, emelők által okozott sérülések elkerülésére is alkalmasak, míg más rugalmas ütközésvédő termékünk a targoncák ellen is tökéletes biztonságot és védelmet nyújt.

 

A rugalmas ütközésvédők minden esetben igényre szabhatók, a személy- és eszközbiztonság figyelembevételével

 

A rugalmas ütközésvédők anyagukban színezettek, így a használata során a színéből nem veszít. Nem kell újra festeni, így a karbantartás költségeivel sem kell számolni.

 

A rugalmas ütközésvédő ellenáll az UV fénynek, mindemellett pedig nagy mechanikai szilárdsággal bír, ami garantálja a hosszú élettartamot.

 

A moduljai könnyen cserélhetők, szerelhetők, a PVC mosható a legtöbb ipari kémiai tisztítószerrel. Jellemző rá a sóoldatokkal, benzinnel, olajjal, alkoholokkal, savakkal szembeni ellenállás, és nem támadják meg mikroorganizmusok vagy penészgombák.

 

Minden évben hatalmas károkat tud okozni a kisebb koccanás, nekiverődés, melyek elkerülhetetlenek a gyalogos forgalom elől elzárt területeken. Épp ezért érdemes a beruházás egyik elemének tekinteni a rugalmas ütközésvédők beszerzését és telepítését, mely később bármikor bővíthető vagy költözés esetén magunkkal vihető és ismét használható.

 

Bővebb információ még ezen a linken is található: https://sr-logistic.hu/allvanyrendszerek/allvanyok-es-polcrendszerek/egyeb-rendszerek/rugalmas-utkozesvedelem/

Hosszú szálirányú anyagok tárolására karos állvány

A karos állványrendszeren tökéletesen tárolhatók a hosszú szálirányú anyagok, mint például a a gerenda, a profilok, csövek vagy fűrészáruk.

 

A karos állvány azonban ezen anyagok tárolására alkalmas rendszer, mely lehetővé teszi a raktározandó áruk manuális kezelését, az emelőszerkezetek (mobildaruk, darus tehergépkocsik, targoncák) mellett.

 

A karos állvány kiépítési mérete igazodik a raktározandó termékek paramétereitől, mind hosszúság, mind magasság tekintetében. Így ezek tervezése és kiépítése igényre szabható annak érdekében, hogy hosszútávon nyújtson kényelmes használhatóságot.

 

A karos állvány rendszer függőleges oszlopokból és – a stabilitás biztosítása érdekében – az alapi részen egy vagy több vízszintes talpból áll.

 

Különböző hosszúságú karok kerülhetnek az oszlopra, amelyekre a teher helyezhető. Az oszlopok melegen-hengerelt, különböző hosszúságú fém gerendákból készülnek, így azokkal különböző tároló-magasság érhető el.

 

A karos állványnak számtalan előnye van, de összeszedtük azokat, melyeket a vásárlóinkkal együtt a legfontosabbnak tartunk:   

 

 • Egyszerű szerkezete ellenére nagy teherbíró képesség jellemzi
 • Mivel az összes alkotóelem egymáshoz kapcsolható, ezáltal kiváló mobilitást biztosít.
 • Kialakítása révén a karos állványrendszer gyors és könnyű összeszerelését
 • Szükség szerint kialakítható egy- illetve kétoldalas karos állvány is.
 • Tökéletes megoldás szálanyagok, profilok, csövek, fűrészáru tárolására.

 

A felújítási költségektől sem kell tartanunk, hiszen anyaga nem korrodál, így hosszútávú, kényelmes használatot biztosít.

 

A karos állvány egyik, mobil vázra is szerelhető rendszere a gördíthető karos állvány.

 

KAROS ÁLLVÁNY gördíthető, nagy, közepes és kis teherbírású kivitelben

Ezek a mobil karos állványok hosszú áruk tárolására is alkalmasak, amelyek manuálisan mozgathatók villás targoncákkal vagy más emelőszerkezetekkel. A gördíthető karos állvány a rendelkezésre álló tér kihasználásának érdekében mobil alvázra is szerelhető. A kerekekkel ellátott alvázakat motorok hajtják.

A mobil karos állványok hosszú áruk tárolására is alkalmasak, amelyek manuálisan mozgathatók villás targoncákkal vagy más emelőszerkezetekkel.

 

 • Jelentős helymegtakarítás érhető el a mobil alváznak köszönhetően.
 • Gyors és könnyű összeszerelhetőség, a mobil karos állvány alkatrészeinek kialakítása révén.
 • Az összes alkotóelem könnyen egymáshoz kapcsolható és kitűnő mobilitást biztosít.

 

Különböző teherbírású karos állvány kiépítésére is lehetőség van, attól függően, hogy előre láthatóan mekkora rakatot kell bírnia a karos állványnak.

 

Az alkatrészeik kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű összeszerelhetőséget, így a raktár esetleges költözése esetén is egykönnyen szét, majd összeszerelhető.

 

A karos állvány megvásárolható a webáruházunkban is. Ezen a linken elérhető: https://webshop.sr-logistic.hu/szalanyag-tarolas/termekek/19001/

Ipari pódium, nem csak hasznos, de esztétikus megoldás

Az ipari pódium lehetőséget biztosít arra, hogy maximálisan kihasználhasd a raktárad hasznos belmagasságát is. Használatával lehetőséged nyílik megháromszorozni a területed, hiszen az eddig nem használt légüres tér funkcionálhat akár irodaként, akár raktárként, de öltöző is válhat belőle.

 

Ami a megannyi érv mellett az ipari galériák mellett szól, hogy a rendszer bármikor szétszedhető, újra felépíthető, így szerkezetük, méretük, de az elhelyezésük is könnyen módosítható.

 

Növeld a raktárad területét ipari pódiummal

 

Költözés nélkül, nagy átalakítások nélkül válik lehetőséged az ipari galériával arra, hogy a rendelkezésre álló teret teljesen kihasználhasd.

 

Mind a raktározás, mind a logisztika területén elengedhetetlen, hogy készek legyünk megfelelni a folyamatosan változó piaci követelményeknek, és a raktározandó készletet kényelmesen, maximális hatékonysággal és logisztikával raktározhassuk. Ehhez azonban szükséges átgondolni a raktár területének növelését az ipari pódium telepítésével.

 

A rakatok, a targoncák és komissiózás kocsik útvonala minden esetben úgy kerül kialakításra, hogy optimális begyűjtést és szállítást eredményezzen.

 

Épp ezért az ipari pódium tervezésekor és telepítésekor az állványokat, közlekedő útvonalakat minden esetben a hatékonyságnak megfelelően alakítjuk ki. A raktár területének bővítésére épp ezért tökéletes megoldás, ha ezt pódium kiépítésével érjük el; kihasználva a légüres tér adta lehetőséget.

 

Maximális helykihasználás, esztétikusan az ipari pódium segítségével.

 

Az ipari pódium használatával, a raktár belmagasságát kihasználva pódiummal kétszeresére, vagy háromszorosára is növelheted a raktárad hasznos alapterületét.

 

Így elérhetővé válik, hogy az eddig kihasználatlan légüres teret beépítve olyan hasznos területeket hozzunk létre, melyek növelik a raktározás, logisztika hatékonyságát vagy épp komfortosabb munkafolyamatokat tesz lehetővé.

 

Az ipari pódium járófelülete lehet rács vagy pozdorja járófelület, így számtalan felhasználási lehetőséget tesz lehetővé. Ennek kialakítása csak attól függ attól, milyen területen, milyen funkcióra szeretnénk használni azt.

 

Az ipari galéria járófelületének teherbírása lehet 300, 500, de akár 1000kg/m2 is, így lehetővé válik, hogy bármilyen elképzelés megvalósítható legyen ezen a felületen. Szükség esetén a világítás beszerelését is elvégezzük, így az ipari pódium , annak kiépítése után teljes – körűen használható.

 

Korlátlan lehetőség az ipari galériával

 

Mivel számtalan méretű galéria kiépítésére van lehetőség, akár egyedi elképzelések is megvalósíthatók általa. Az ipari pódium felhasználására számtalan lehetőség létezik. Vannak ügyfeleink, akik öltözőként, irodaként, raktárterületként használják a pódiumot, attól függően, mire van a hatékonyság vagy a komfort növelése érdekében a legnagyobb szükség.

 

A hely kihasználásától függően, igény szerint raklap átadót, szállítópályát vagy liftet is építhetünk, így valóban az elképzelések minden tárháza megvalósítható a pódium megépítésével.

A pódium felületeinek kiválasztását a teherbírás figyelembevétele mellett szintén az igényeidhez igazítjuk.

 

 

Az ipari galéria kiépítése nem okoz fennakadást

 

Az ipari galéria kiépítésekor a munkafolyamat megszakítás nélkül folytatódhat, és az alsó szinten lévő gépek elrendezését figyelembe véve, a pódium lábainak kiosztását ehhez igazítjuk.

 

Az összeszerelése gyors és könnyű, így attól sem kell tartani, hogy a bővítés megnehezíti a raktározás jelenlegi munkafolyamatait, hiszen nem időigényes.

 

Az tartószerkezet színe igény esetén igazodhat a vállalkozás arculatához.

 

Az ipari pódium könnyen szétszerelhető, bővíthető

 

A pódium megannyi pozitív tulajdonsága mellett meg kell említenünk, hogy nem csak bővíthető a később felmerülő igények szerint, de számtalanszor szét, majd összeszerelhető. Így akár költözésről, akár a raktár bővítéséről legyen szó, bármely területen kiválóan alkalmazható, a belmagasság kihasználásának érdekében.

 

ipari galéria, ipari pódium

 

Karos állványrendszer a hosszú anyagok tárolására alkalmas rendszer

A hosszú anyagok, gerendák, profilok, csövek és fűrészáruk tárolására kifejlesztett optimális megoldás a karos állványrendszer.

 

A karos állványrendszer használatával lehetőség nyílik a raktározandó áruk manuális kezelésére emelőszerkezetek, mint pl. darus tehergépkocsik, mobil daruk, targoncák stb. alkalmazása mellett.

 

Az állványrendszer kiépítése előtt fontos tudnunk a raktározandó termékek paramétereit (kiváltképp a súly és a kiterjedés méreteit), hogy ennek függvényében építhessük meg a polcrendszert. Lehetőséget nyújtva ezzel a hosszú és optimális használatra.

 

A karos állványrendszer minden esetben függőleges oszlopokból és – a stabilitás biztosítása érdekében – az alapi részen egy vagy több vízszintes talpból áll. Az oszlopra különböző hosszúságú karok kerülhetnek, ezekre helyezhető raktározás során a teher.

 

Mivel az oszlopok melegen-hengerelt, különböző hosszúságú fém gerendákból készülnek, így azokkal különböző tároló-magasság érhető el, így a különleges igények is kielégíthetők általa.

 

Gördíthető karos állványrendszer

 

Annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló teret a leghatékonyabban ki tudjuk használni, a gördíthető karos állványt mobil alvázra is szerelhetjük.

 

A kerekekkel ellátott alvázakat motorok hajtják. Ezek a mobil karos állványok hosszú áruk tárolására is alkalmasak, amelyek manuálisan mozgathatók villás targoncákkal vagy más emelőszerkezetekkel.

 

Anyaga nem korrodál, így hosszútávú, kényelmes, felújítási költségektől mentes használatot biztosít.

 

A karos állványrendszer előnyei:

 • Gyors és könnyű összeszerelhetőség, a karos állvány alkatrészeinek kialakítása miatt
 • Nagy teherbíró-képesség és egyszerű szerkezet
 • Kitűnő mobilitást biztosít, hiszen az összes alkotóeleme könnyen, egyszerűen egymáshoz kapcsolható.
 • Kialakítható egyoldalas, illetve kétoldalas karos állvány is.
 • Ideális szálanyagok, profilok, csövek, fűrészáru stb. tárolására.
 • Szükség szerint kialakítható egy- illetve kétoldalas karos állvány is.
 • Tökéletes megoldás szálanyagok, profilok, csövek, fűrészáru tárolására
 • Igény szerint, lemezzel, ráccsal borított felület is kialakítható.
 • Kültéren is kiválóan alkalmazható, lemezborítással ellátható.
 • A kialakítás lehet horganyzott, vagy igény szerint festett kivitelű

 

A gördíthető karos állványrendszer előnyei:

 • A mobil karos állvány alkatrészeinek kialakítása lehetővé teszi a rendszer gyors és könnyű összeszerelhetőségét.
 • A mobil alváznak köszönhetően jelentős helymegtakarítás érhető el.
 • Az összes alkotóelem könnyen egymáshoz kapcsolható és kitűnő mobilitást biztosít.

 

Szükség szerint kialakítható egy- illetve kétoldalas karos állvány is.

 

Attól függően, hogy előre láthatóan mekkora rakatot kell bírnia a karos állványnak, kiépíthető a különböző teherbírású konfiguráció.

 

Az alkatrészeik kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű összeszerelhetőséget, így a raktár esetleges költözése esetén is könnyen szét, majd összeszerelhető.

Biztonsági kerítés az igényre szabható biztonság

A biztonsági kerítés elsődleges célja, hogy a raktározandó árut minden esetben biztonságosan tárolhassuk, akár a raktárban dolgozókkal szemben is. A moduláris zóna nem csak a raktározásban, de a műhelyek esetében is kifejezetten fontos lehet. A biztonsági kerítés használatával nem csak a gépeket, de a gépekkel dolgozó munkatársakat is teljes biztonságban tudhatjuk, így növelhetjük a biztonságot és csökkentjük a balesetveszély lehetőségét.

 

Védi a gépeket, a gépekkel dolgozó munkatársakat, így általa a munkahelyek biztonsági zónái valóban balesetmentessé tehetők.

 

Nem csak a gyártó folyamatokat teszi biztonságossá, de a logisztikai, termelői, raktározó és szolgáltatást nyújtó folyamatok is biztonságossá tehető a biztonsági kerítés használatával.

 

A határelválasztó védelmi zónáira vonatkozó biztonsági előírásoknak a minden oldalról elzárt biztonsági terület létrehozásával eleget tehetünk.

 

A kerítés elemei rácsos és telilemezes kerítés elemekből is összerakhatók, a rács részei közötti áthullás vagy egyéb szennyeződés lehullásának megakadályozása megoldható, ha az telilemezes elemeket választod. Így a kerítéssel határolt rész biztosan tiszta marad.

 

A biztonsági kerítés teljesen igényre szabható, hiszen elemeiből számtalan kombináció megtalálható, mind a hosszúság, mind a magasság tekintetében, így lehetőséget nyújt, hogy a raktár, illetve műhely bármely részén a maximális igényeket is kielégítve, kiépíthető legyen.

 

A szabálytalan kialakítású terek sem jelenthetnek gondot.

 

Figyelembe vettük a szabálytalan kialakítású biztonsági területeket is, így ezek biztonsági kerítéssel való leválasztása is könnyűszerrel megoldható.

Mind a beszerelhető kapu, csapóajtók, telilemezes, vagy rácsos kerítés elemekkel leválasztott zónák lehetőséget nyújtanak a nyugodt és biztonságos használatra. Figyelembe véve a gyakori használatot, az ipari kerítés közé beépített ajtók erős kivitelben készülnek.

A rácsok erős, horgonyzott acélból készültek, így kifejezetten jól bírják a raktározásban felmerülő nekiverődéseket anélkül, hogy sérülnének.

 

A biztonsági kerítés mérete bármikor növelhető, illetve csökkenthető, mint ahogyan a rácsos, vagy telilemezes kerítés elemei is bármikor változtathatók, a felmerülő igényeknek megfelelően.

 

A meglévő munkafolyamatok folyamatos innovációját figyelemben tartva a biztonsági kerítés mérete bármikor növelhető, illetve csökkenthető, hiszen a kerítés számtalan méretű elemmel rendelkezik, így ez bármikor változtatható, az aktuális folyamatok függvényében.

A biztonsági kerítés bármikor felcserélhető rácsos kerítés elemekkel és telilemezes panelekkel rendelkezik, ezek igény szerint változtathatók, lecserélhetők az éppen aktuális, mögötte végzett tevékenység függvényében.

 

A raktározási folyamatokban, vagy a gyártó, termelői tevékenység során folyamatosan az állványokon történő raktározás; úgy is mint polcos, raklapos, vagy galériás állványrendszerek használata. Hazánkban a legelterjedtebb raktározási technológia a soros raklapos állványok alkalmazása, melyek védelmére szintén beépíthető a biztonsági kerítés, elzárva az egyes állványrendszereket a forgalomtól.

 

A tervezés, csakúgy, mint a kivitelezés megfelel az összes, a biztonsági gépek és berendezések határelválasztó védelmi zónáira vonatkozó biztonsági előírásoknak.

 

 

Összeszerelése gyors és egyszerű, így nem okoz fennakadást a felépítése a meglévő raktározási munkafolyamatokban.

 

A biztonsági kerítés epoxi poliészter porfestékkel előre bevont, így megépítése után nem igényel plusz festést.

A rácsos kerítés elemek használata energiatakarékos, hiszen itt a raktár belső világítása mellett nem igényel a kerítéssel elzárt terület plusz fényforrást.

Automata kisáruraktár a gyors és hatékony raktározásért

A kiszolgálás minőségének javítása a kis-és középvállalkozások számára is kifejezetten fontos szempont. Épp ezért választják egyre többen a raktározási folyamatok automatizálására az automata kisáruraktár megoldást. Így mind a logisztikai folyamatok, mind a kiszolgálás egyre hatékonyabbá, átláthatóbbá válik.

 

A felmerülő igények szerint

 

A tároláson túl a komissiózás is automatizálhatóvá válik a dobozos automata raktári megoldások használatával. Így csökken az erre fordított idő, ellenben nő a hatékonyság. Mind az automata kisáruraktár integrált raktárirányítási rendszere, mind az anyagáramlási rendszer teljes egészében a partnereink igényeire szabhatók. Természetesen nem nélkülözheti az egyedire szabható leltárfunkciókat, az intelligens ki – és betárolási folyamatokat, a személyre szabható riportokat, vagy az ABC analízis szerinti tárolótér-optimalizációval felruházható rendszert. Így elmondható, hogy minden felmerülő egyedi igényt képes hatékonyan és gyorsan kielégíteni.

 

Hatékonyság, gyorsaság, nagyobb precizitás

 

A moduláris felépítés egyszerű rendszert képez, a standardizált alkatrészek egymással könnyen konfigurálhatók, tervezési, szállítási és installálási ideje töredéke más, hasonló rendszerekéhez.

 

A nagy sebességű rakodógépek (3 m/s gyorsulás mellett 5m/s haladási sebesség) kimagasló hatékonysággal képes dupla teherfelvevős rendszereket elérni, azaz egy rakodógépen két teherfelvevő képes ellátni a be- és kitárolási folyamatokat.

 

Mindezek mellett fontos érv, hogy a kiváló minőségű alapanyagok, és a beépülő alkatrészek ellenére is kimagaslóan jó áron elérhető ez az automatizált rendszer, így annak megtérülése gyors, hatékonysága pedig vitathatatlan.

 

A raktári automatizálás előnyei:

 

– az automatizált folyamatok teljesen nyomon követhetővé válnak.

– akár 40-60% helymegtakarítás;

–  használatával akár 60% emberi erőforrás megtakarítás is elérhető;

–  akár 100% szedési sebesség és/vagy tételszám növekedés (3 m/s gyorsulás mellett 5m/s haladási sebesség);

–  a szoftveres háttér teljes egészében a partner igényeire szabható;

– rendkívül alacsony üzemeltetési költség

 

A moduláris felépítésnek köszönhetően könnyen automatizálható és a partnereink igényeire szabható az anyagmozgatási- vagy szortírozási folyamatok megoldásának összessége. Így a célállomásra a kikomissiózott árut az általunk felépített automata raktárból szállítópályákon juttatjuk el.

 

Megbízhatóság, karbantartás, azonnali rendelkezésre állás

 

Az automata raktárak esetén kifejezetten fontos a folyamatos működés elve. Ezt szem előtt tartva a magyar karbantartó csapatunknak köszönhetően a hét minden napján 24 órában a lehető leggyorsabban képesek vagyunk megoldani a felmerülő karbantartási igényeket.

 

A webáruház, ahol nincs lehetetlen

A webáruházunk megjelenése óta számtalan kisvállalkozást, közületet és magánszemélyt szolgáltunk már ki, maximális hatékonysággal és minőségben.

 

Ha még nem találkoztál volna vele, webáruházunkat itt érheted el: https://webshop.sr-logistic.hu/

 

Itthon és a szomszédos országokban is otthon vagyunk

 

A webáruházban lehetőségünk van profi és félprofi igényeket is kielégíteni, és örömmel látjuk, milyen keresettnek bizonyul a hazai és a szomszédos országok palettáján is.

 

Így végre legyen szó egy kisebb műhelyről, garázsról, vagy épp irodai polcrendszerről, lehetőség nyílik magas minőségben, precíz és pontos kiszolgálással megrendelni akár egyetlen darab terméket is.

 

Kínálatunkban – a teljesség igénye nélkül – megtalálhatók többek között a polcos állványok, állványrendszerek, biztonság és jelöléstechnika, szállító és komissiózókocsik, emeléstechnika, csomagolástechnika.

 

Külön örömünkre szolgál, hogy míg fő profilunk, a raktárak teljes működési igényeinek kiszolgálása, addig a webshop képessé vált a kisebb megrendeléseket teljesíteni, legyen az egyetlen, vagy pár darabos megrendelés.

 

A vevőszolgálatunk így tehát két fronton szolgálja ki az érdeklődőket és vásárlókat, hiszen amennyiben a webshop-tól eltérő megrendelés, igény érkezik, egyedi ajánlatkészítéssel állunk leendő és meglévő partnereink szolgálatára, a már megszokott magas minőségben és profizmussal.

 

 Raktártermékeink a webshopban ötvözik a magas minőséget, precizitást és szakértelmet, mely minden kis és nagyüzemi berendezést lehetővé tesz.

 

A webshop ajánlata természetesen napról napra folyamatosan bővül, figyelve az érdeklődők, vásárlók igényeit, feltérképezve a jövőre vonatkozó vásárlási szokásokat.

 

Így már megvásárolható nálunk kiskereskedelmi mennyiségben, akár egy-két darabban a rugalmas ütközésvédő, karos és raklapos állvány, szállítókocsik vagy AR-Shelving polcrendszerek is.

Az AR-Shelving polcrendszerről bővebben itt olvashatsz: https://sr-logistic.hu/ar-shelving-polcrendszer-az-esztetikus-tarolas/

 

Amennyiben valamely termékből többet, vagy tervezést igénylően szeretne vásárolni, továbbra is állunk rendelkezésére. Adja le igényeit, elképzeléseit ajánlatkérés formájában és szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Hiszen minden elképzelés fontos a számunkra.

AR-Shelving polcrendszer – az esztétikus tárolás

Európában pillanatok alatt teret hódított az AR-Shelving polcrendszer, ami nem csak esztétikus kinézete miatt hódított teret. Amellett, hogy számtalan színben megtalálható, könnyű összeszerelhetősége és bővíthetősége miatt is kedvelt kiegészítője a garázsoknak, irodáknak és műhelyeknek. De találkoztunk már az AR-Shelving polcrendszerekkel kávézókban, virágüzletekben vagy éttermekben is, ráadásul most 5% kedvezménnyel megvásárolhatod.
 
Mind teherbírása, testreszabhatósága, könnyű és percek alatt történő összeszerelhetősége lehetőséget nyújt, hogy használata az első perctől élvezet legyen.
 

Magas szintű profizmus és esztétika

 
Az AR-Shelving polcrendszert használva nincs olyan stílus és elképzelés, amihez ne találnánk megfelelőt. Épp ezért előszeretettel használják otthon a nappaliban, konyhában vagy a dolgozószobában.  
 
Anyaga rozsdaálló, így észrevétlenül ellenáll a párának vagy, ha kültéren használod, a szélsőséges időjárásnak, Festése kopásálló, így nincs szükség újrafestésre, javításra, így bosszúság nélkül hosszú távon használhatod bárhol, bármilyen körülmények között.
 
Nem csak szép, de teherbíró is. Polcai egyenként akár 450 kilogramm súlyt is elbírnak, így valóban nem kell azon gondolkodnod, mit tehetsz majd rá.
 

Bővítés? Bármikor!

 
Végre ez sem akadály. Ha a megnövekedett igények úgy kívánják, a polcrendszert bővítheted szélességében és magasságában is, így valóban csak a képzeled szab majd határt annak miként és hol használod azt. Polcai kérhetők fémrácsos vagy forgácslapos polcokkal, szintén számtalan színben, így nem csak a váz színét, de a polcokét is variálhatod tetszés szerint.
 

Az összeszerelés pofonegyszerű

 
Az összeszerelése nem igényel mást, mint egy gumikalapácsot és nagyjából 25 percet.
 
A fém polcrendszer elemei egymásba illeszthetők, hiszen csavar nélküli polcrendszerről beszélünk. Összeszerelése egyszerű és gyors, így pillanatok alatt élvezheted az AR-Shelving polcrendszereit.
 
Akár nappaliban, akár irodában vagy épp a műhelyedbe tervezed beállítani, mindenképp a legjobb döntés. Nem véletlen, hogy Európa 40 országát hódította már meg ez a magas minőséget és a DYN (azaz készítsd el magad) irányzatot képviselő fém polcrendszer, hiszen minden elképzelés megvalósítható általa.
 

Hangulatában, és kivitelezésében letisztult, így akár ékes dísze lehet még a nappalinknak is.

 
Most egyes polcrendszereink 5%-os kedvezménnyel megvásárolhatók! Nézz szét webáruházunkban: https://webshop.sr-logistic.hu/iroda…/termekek/19601/