2021! Készen állunk!

Tagadhatatlanul különös évet tudhatunk magunk mögött. Egy dolog azonban biztos. Ugyanúgy, mint a Te vállalkozásod, mi is a maximumra törekedtünk minden héten, minden nap.

 

Azt gondolom, nem túlzás azt állítani, együtt írtuk meg a raktározás történelmének legmeghatározóbb évét, amikor minden négyzetméter, minden sor, minden cikkszám új értelmet nyert, a hatékonyságról és a pontosságról már nem beszélve.

 

Különös öröm, hogy ebben mi nyújthattunk segítséget; az optimalizálásban, a gyorsaságban, a raktározás gördülékenységében és átláthatóságában.

 

És bár tudjuk, hogy számtalan tényező befolyásolja a raktározás folyamatait, örömmel töltött el bennünket a tudat, hogy segíthettünk megoldani a sokszor „sokismeretlenes egyenleteket”.

 

Te a napi megoldásokra keresed a megoldást, mi pedig folyamatosan a hosszútávú optimalizálásra törekszünk. Arra, ami megkönnyíti a mindennapok feladatát, legyen az komissiózás, vagy épp a géppark helyének megválasztása, avagy ezek biztonságának megőrzése. Hiszen annyi szálon tevődik össze az, amit mi raktározásnak hívunk.

 

Egy dolog azonban biztos.

 

Ez az év tele volt új helyzetekkel, megoldandó kihívásokkal és büszkén jelenthetem: helyt álltunk. És ha csak egyet üzenhetnénk a következő évnek, azt mondanánk: Jöhet. Mi készen állunk.

 

Boldog, békés ünnepeket kívánunk neked, munkatársaidnak és családodnak.

Hrutka Ferenc
ügyvezető

Otthonra, irodába, garázsba AR-Shelving polcrendszer

Nem véletlen, hogy Európa szerte pillanatok alatt teret hódított az AR-Shelving polcrendszer, hiszen akár otthoni használatra is tökéletesen megfelel.

 

Mind teherbírása, könnyű összeszerelhetősége, testreszabhatósága és percek alatt történő összeszerelhetősége lehetőséget nyújt, hogy használata az első perctől élvezet legyen.

 

Magas szintű profizmus és esztétika

 

Az AR-Shelving polcrendszer küllemében is igazodik szinte minden elképzeléshez. Számtalan színben kapható, így olyat választhatsz, ami illik az irodád, vagy épp a dolgozószobád, konyhád hangulatához.

 

Mivel anyaga rozsdaálló, nem kell attól tartanod, hogy tönkremegy, vagy épp árt neki a pára. Ha kint használod sem hagy majd nyomot rajta a szélsőséges időjárás, hiszen kopásálló festésének köszönhetően nem igényel javítást, vagy újrafestést, így bosszúság nélkül hosszan használhatod. Az AR-Shelving polcrendszert bárhol, bármilyen körülmények között használható. Terhelhetősége akár 450 kilogramm is lehet polconként, így valóban nem kell attól tartanod, hogy a nagyobb súlyokat majd nem bírja el.

 

Bővíteni szeretnéd?

 

Végre ez sem akadály. Ha a megnövekedett igények úgy kívánják, a polcrendszert bővítheted szélességében, így valóban csak a képzeled szab majd határt annak miként és hol használod azt. Polcai kérhetők fémrácsos, faforgácslapos polcokkal vagy lemezpolcokkal is, szintén számtalan színben, így nem csak a váz színét, de a polcokét is variálhatod tetszés szerint.

 

Pofonegyszerűen összeszerelhető polcrendszer

 

Semmi másra nem lesz szükséged hozzá, csak egy gumikalapácsra és nagyjából 25 percre. Ennyi idő ugyanis összeszerelni a csavar nélküli polcrendszert és máris használhatóvá válik. A fém polcrendszer elemei egymásba illeszthetőek, így pillanatok alatt végzel az összeszereléssel és végre élvezheted azt.

 

Akár nappaliban, akár irodában vagy épp a műhelyedbe tervezed beállítani, mindenképp a legjobb döntés. Nem véletlen, hogy Európa 40 országát hódította már meg ez a magas minőséget és a DIY (azaz készítsd el magad) irányzatot képviselő fém polcrendszer, hiszen minden elképzelés megvalósítható általa.

polcrendszer

Hangulatában, és kivitelezésében letisztult, így akár ékes dísze lehet még a nappalinknak is.

 

 

WEBSHOPUNKBAN ELÉRHETŐ POLCOS ÁLLVÁNYOK >>>

 

Hagyományos raklapos állvány: Megoldás számtalan helyzetre

Nem véletlen, hogy a hagyományos raklapos állvány töretlen népszerűségnek örvend. Mind a raktározási, mind a logisztikai folyamatokra tökéletes megoldás, hiszen szélsőséges körülmények között is optimális, kényelmes és hatékony raktározást tesz lehetővé.

 

Tekintettel arra, hogy a hagyományos raklapos állvány szinte minden teherféleséghez tökéletes megoldás, mind a tömeg, mind a térfogat tekintetében, a kiépítés előtt nagyon fontos ismerünk a már megtervezett logisztikai folyamatokat, a jelenlegi és későbbi rakatok súlyát (ez utóbbit akkor, ha tervezhető) és a villástargoncák típusát, illetve azok közlekedésére kialakított folyosók méretét.

 

Ebből a szempontból a raktár helyiségének mérete és belső kialakítása (oszlopok, tűzvédelem, légtechnika, átjárók és kapuk kiépítését is pontosan ismernünk kell, hogy a lehető legoptimálisabb raklapos állvány kiépítését adhassuk át.

 

A Hagyományos raklapos állvány megtervezésénél jó, ha előre ismerjük a már megtervezett, vagy a későbbiekben tervezhető logisztikai folyamatokat is, hogy sem jelen pillanatban, sem a későbbiekben ne okozzon fennakadást az állvány. Ez mind idő, mind költség és időgazdálkodási szempontból kifejezetten fontos tényező lehet.

 

A hagyományos raklapos állvány legfontosabb tulajdonsága, hogy minden oldalról könnyen megközelíthető, elősegítve ezzel a kézi összeszedést és a targoncák, valamint a komissiózó(s) kocsik közlekedését.

 

A hagyományos raklapos állvány megszüntetheti a zsúfoltságot

 

A zsúfolt raktárak és munkafolyosók nem csak a logisztikai folyamatban okoznak visszafordíthatatlan veszteséget, de balesetveszélyesek is. A jó, optimális és hatékony raktár kialakítás megtervezése és létrehozása egyszeri feladat, de utána hosszú távon, akár évtizedekig is megtérülő befektetéssé válik.

 

A hagyományos raklapos állványrendszer kialakításánál a munkafolyosó állványok közötti mérete és az állványok magassága függ az alkalmazott villás targoncák típusától és azok emelőszerkezeti jellemzőitől. Továbbá függ a raklap méretétől, annak súlyától és a raktárépület belmagasságától.

 

A hagyományos raklapos állványrendszerek mellett szól továbbá, hogy bármilyen targonca közlekedhet a munkafolyosókon. Nem függ sem a targonca méretétől, sem pedig annak márkájától.

 

A hagyományos raklapos állvány az egyes rakatokhoz történő közvetlent hozzáférést biztosít.

 

A raklapos állvány polcrendszere szabadon állítható; könnyűszerrel növelhető vagy átépíthető. Szabadon kombinálható bármely polcos felülettel, így lehetőség nyílik az áruk a kézi kigyűjtésére is.

 

A hagyományos raklapos állvány folyamatosan kiszolgálja a raktározás és logisztikai igényeket, újra tervezni őket csak abban az esetben kell, ha a korábbihoz képest változtatni szeretnénk a szintek egymás közötti távolságán, vagy megváltozik a rakatok súlya.

 

Ezeket az állványrendszereket az igényeknek megfelelően kültéren és beltéren, illetve hűtőházakban, -18 Celsius fokon is biztonságban használják.

 

Az állványrendszerek leggyakoribb sérülése a targonca okozta sérülések miatt következik be. Ezeket ma már a rugalmas ütközésvédőkkel megakadályozhatja, erről bővebben itt olvashat: https://sr-logistic.hu/rugalmas-utkozesvedo-hogy-minden-biztonsagban-legyen/

 

Az állványok állapotát évente az Éves Állványvizsgálat keretében érdemes felülvizsgálni, és az alapján karbantartani, erről itt olvashat: https://sr-logistic.hu/allvanyrendszerek-felulvizsgalatanak-szuksegessege-es-folyamata/

 

Egyet, vagy több ezret? Végre mindenre van lehetőség.

Alig egy hónapja, hogy megnyitottuk a webáruházunkat, ahol végre lehetőség nyílik a kis tételben történő vásárlásra is.

 

 Ha még nem találkoztál volna vele, webáruházunkat itt érheted el: https://webshop.sr-logistic.hu/

 

Itthon és a szomszédos országokban is otthon vagyunk

 

Örömünkre szolgál, hogy folyamatosan keresitek, érdeklődtök és látjuk, hogy a lakossági, profi és félprofi igényeket is kielégítő webshopunk milyen keresettnek bizonyul a hazai és a szomszédos országok palettáján is.

 

Így végre legyen szó egy kisebb műhelyről, garázsról, vagy épp irodai polcrendszerről, lehetőség nyílik magas minőségben, precíz és pontos kiszolgálással megrendelni akár egyetlen darab terméket is.

 

Kínálatunkból, a teljesség igénye nélkül megtalálható többek között a polcos állványok, állványrendszerek, biztonság és jelöléstechnika, szállító és komissiózókocsik, emeléstechnika, csomagolástechnika.

 

Külön örömünkre szolgál, hogy míg fő profilunk, a raktárak teljes működési igényeinek kiszolgálása, addig a webshop képessé vált a kisebb megrendeléseket teljesíteni, legyen az egyetlen, vagy pár darabos megrendelés.

 

A vevőszolgálatunk így tehát két fronton szolgálja ki az érdeklődőket és vásárlókat, hiszen amennyiben a webshop-tól eltérő megrendelés, igény érkezik, egyedi ajánlatkészítéssel állunk leendő és meglévő partnereink szolgálatára, a már megszokott magas minőségben és profizmussal.

 

 Raktártermékeink a webshopban ötvözik a magas minőséget, precizitást és szakértelmet, mely minden kis és nagyüzemi berendezést lehetővé tesz.

 

A webshop ajánlata természetesen napról napra, folyamatosan bővül, figyelve az érdeklődők, vásárlók igényeit, feltérképezve a jövőre vonatkozó vásárlási szokásokat.

 

Így már megvásárolható nálunk kiskereskedelmi mennyiségben, akár egy-két darabban a rugalmas ütközésvédő, karos és raklapos állvány, szállítókocsik vagy AR Shelving polcrendszerek is.

Amennyiben valamely termékből többet, vagy tervezést igénylően szeretne vásárolni, továbbra is állunk rendelkezésére. Adja le igényeit, elképzeléseit ajánlatkérés formájában és szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Hiszen minden elképzelés fontos a számunkra.

Rugalmas ütközésvédő, hogy minden biztonságban legyen

A rugalmas ütközésvédő biztonságosan használható a gyalogos forgalom elől lezárt területek elhatárolására és védelmére, az oszlop, a keretvédelem és falvédelem kialakítására.

 

A gyalogosvédelem, az ott dolgozók védelme és biztonsága minden vállalkozás számára elsődleges szempont.

 

A raktáron belül az üzemi balesetek száma egyre növekvő tendenciát mutat, épp ezért különösen fontos védenünk a gyalogosokat mind a raktárban, mind az üzemekben. Így ezen balesetek, betartva a rugalmas ütközésvédő előírásait, megszűnik, helyette biztonságos és balesetmentes közegben dolgozhatnak a munkavállalók.

 

A gyalogos forgalom jelölésére az ütközésvédő korlátjaink teljesen tökéletesek, emellett a kézikocsik, emelők által okozott sérülések elkerülésére is alkalmasak, míg más rugalmas ütközésvédő termékünk a targoncák ellen is tökéletes biztonságot és védelmet nyújt.

 

Ezeket minden esetben a vásárlók igényeire szabjuk, hiszen számunkra is fontos a személyi biztonság.

 

Előnye, a fém ütközésvédővel szemben, hogy nagy mértékben felveszi az ütközés során keletkezett energiát, így az ütközést okozó gépjármű és védőelem is minimálisan sérül majd. A fém ütközésvédők esetében ez a sérülés mindkét esetben hatványozottabb, így a gépjármű és a védőelem sérülése is mérhetően nagyobb.

 

A rugalmas ütközésvédő, felvéve az ütközés energiáját, lehetővé teszi, hogy sem a gépjármű, a padozat, de az ütközésvédő sem sérül. Megakadályozva ezáltal az ezt követő felújítási, szerelési munkálatokat, ezzel pénzt és időt spórolunk meg.

 

A rugalmas ütközésvők anyagában színezettek, így a használata során a színéből nem veszít, nem kell újra festeni, így a karbantartás költségeivel sem kell számolni.

 

A rugalmas ütközésvédő ellenáll az UV fénynek, mindemellett pedig nagy mechanikai szilárdsággal bír, ami garantálja a hosszú élettartamot.

 

A PVC mosható a legtöbb ipari kémiai tisztítószerrel, jellemző rá a sóoldatokkal, benzinnel, olajjal, alkoholokkal, savakkal szembeni ellenállás, és nem támadják meg mikroorganizmusok vagy penészgombák. A modulok könnyen szerelhető, cserélhetők.

 

Tekintettel arra, hogy éves szinten hatalmas károkat tud okozni a kisebb koccanás, nekiverődés, melyek elkerülhetetlenek a gyalogos forgalom elől elzárt területeken, érdemes a beruházás egyik elemének tekinteni a rugalmas ütközésvédők beszerzését.

IPAR NAPJAI – Mi is ott leszünk

Nincs annál felemelőbb, mint végre ismét együtt lenni, inspirálódni és találkozni régi és új kiállítókkal. Minden cég életében, legyen az világmárka vagy kisvállalkozás meghatározó pillanat egy-egy ilyen lehetőség. Így számunkra is hatalmas öröm, hogy itt lehetünk majd.  

 

Végre ismét találkozhatunk és megmutathatjuk magunkat a hazai világmárkákkal, piacvezetőkkel, kis-és középvállalkozásokkal együtt az IPAR NAPJAI Kiállítás keretein belül.

 

A számtalan innovációnk közül örömmel visszük és mutatjuk be a legjelentősebbeket és örömmel látjuk majd az ipar és kereskedelem egyéb kiállítóit.

 

A kiálltás helyszíne a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi Kiállítási Központ, ahol az SR-LOGISTIC Raktártechnika is képviselteti magát.

 

Virtuális kiállítás

 

A kiállítás újszerűsége, hogy aki fizikailag nem tud vagy a vírus miatt nem kívánja látogatni az IPAR NAPJAI kiállítást, az virtuálisan is megteheti a kiállítás egésze alatt október 19-22 között.

Indul a webshop, izgatottan várjuk

Eleget téve a vásárlói kéréseknek és az egyre növekvő igényeknek, létrehoztuk a webshopunkat, melyet ITT ér el: https://webshop.sr-logistic.hu/

 

A webshopban végre lehetőség nyílik, hogy a lakossági, profi és félprofi igényeket is kielégítsük, legyen szó akár egy garázsról, egy kisebb műhelyről, vagy az AR Shelving polcok esetében egy iroda berendezéséről.

 

A shopban számtalan kismennyiségben is rendelhető raktárkiegészítő termék is megtalálható, így a vevőszolgálat ezentúl egy-két darabot is ki tud szolgálni.

 

Természetesen továbbra is főprofilunk a raktárak teljes működési igényének kiszolgálása, így amennyiben ilyen érdeklődés, ajánlatkérés érkezik, továbbra is maximális körültekintéssel és a már megszokott profizmussal állunk rendelkezésükre.

 

Raktártermékeink a webshopban ötvözik a magas minőséget, precizitást és szakértelmet, mely minden kis és nagyüzemi berendezést lehetővé tesz.

A kis projekttől a hatalmasig

 

Számunkra minden vásárló különösen fontos, az igényeket folyamatosan figyelve építettük ki a webshop ajánlatát, mely folyamatosan bővül. Így már megvásárolható nálunk kiskereskedelmi mennyiségben, akár egy-két darabban a rugalmas ütközésvédő, karos és raklapos állvány, szállítókocsik vagy AR Shelving polcrendszerek is.

Ahány igény, annyiféle megoldás

 

Végre lehetőség van minden raktár, üzem, vagy otthoni használatra vásárolni. Így elég csak összegyűjteni a szükséges termékeket, és a szokásos módon elindítani a vásárlást.

 

Amennyiben valamely termékből többet, vagy tervezést igénylően szeretne vásárolni, továbbra is állunk rendelkezésére. Adja le igényeit, elképzeléseit ajánlatkérés formájában és szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Hiszen minden elképzelés fontos a számunkra.

Optimális és hatékony megoldás a Storeganizer, a gördíthető függő polc

Minden raktár és logisztikai folyamatokat végző vállalat érzi, az elmúlt hónapok rendkívül összetett munkafolyamatokat követelnek meg. Ez pedig bőven túlmutat azon, amit eddig maximális hatékonyságnak hittünk, vagy mutattak a statisztikai mutatók. Épp ezért jelen pillanatban és a jövőt előrevetítve is egyre fontosabbá vált, hogy a raktár minden négyzetmétere valóban hatékonyan legyen kihasználva, előtérbe helyezve a helytakarékosságot. Ezt optimalizálni hivatott a Storeganizer, avagy a gördíthető függő polc, mely függőlegesen egymásra rakott, többsoros, tároló zsebek elvén képes minimalizálni a négyzetméterenkénti raktározás lehetőségét, kiváló minőségben.

 

A slim fit gördíthető függő polc alapú raktározási megoldás, amelyet a meglévő raklapos állványba építhetünk, tökéletes megoldást kínál a tároló tér költséghatékony optimalizálására. Átlagosan, a közlekedési idő 42%-kal csökkenthető, ami a rendelések összekészítésének hatékonyságát 26%-kal növeli.

 

A Storeganizer kialakítása során akár a kézi raktározás is időtakarékossá válik, megkönnyítve a mindenki számára fontos optimális munkafolyamatok megteremtését, hiszen tartós, rugalmas borításból készült zsebeit úgy alkották meg, hogy az azokban elhelyezett áru minden esetben könnyen hozzáférhető legyen

 

A slim fit gördíthető függő polcos raktározás használatához nincs szükség a raktár áttervezésére, hiszen a már beépített, meglévő elemekbe is beilleszthető, ezáltal lehetővé téve a raktározás folyamatát, átláthatóságát és azonnali használhatóságát,

 

Bármely iparághoz könnyen alkalmazkodik a gördíthető függő polc, így használata mindenki számára ajánlott.

 

Használata során a közlekedési idő átlagosan 42%-kal csökken, a különféle rendelések összekészítésének hatékonyságát pedig 26%-kal növeli.

 

 

Az esetleg időközben felmerülő logisztikai hézagokat is könnyen át lehet vészelni általuk, hiszen könnyedén áthelyezhetők, mindemellett megnöveli a keresés-találás idő hatékonyságát is

 

A kézi összekészítés egyik nagy kedvence, hiszen könnyen átlátható, a meglévő rendszerbe pillanatok alatt beilleszthető, és hatékonysága nem megkérdőjelezhető.

 

Mindemellett 10 év garanciát biztosítunk a Storeganizer – gördíthető függő polcra. Mert ügyfeleink mellett mi is hiszünk benne.

Biztonság magas fokon! Használj biztonsági kerítést.

Bármely munkaállomás balesetmentessé és biztonságossá tehető, ha gépvédő rácsokat és biztonsági kerítést használunk. A raktárokon, -egyéb területeken belül számtalan automatizált berendezést és összeszerelő robotot alkalmaznak, így ezek és az ott dolgozó munkatársak védelme elsődleges feladat.

 

Épp ezért szükséges, hogy a kiemelt raktáron belüli területeket megfelelően biztonsági kerítéssel, ráccsal elhatároljuk. A biztonsági kerítés lehetővé teszi, hogy a gépeket, a gépekkel dolgozó munkatársakat teljes biztonságban, mindentől elzárt területen védhessük.

 

Ezzel egyrészt megelőzhetjük a személyi sérüléseket, és a géppark épségét, másrészt a kerítés jól látható, így valóban könnyebben elkerülhetők a nekiverődéses, koccanásos balesetek, melyek hosszú távon lassítják, majd lehetetlenné teszik az optimális munkavégzést.

 

 

Vagyonvédelem kerítéssel, ráccsal

 

A raktáron belül a különösen védendő termékek számára is ideális megoldás. Így csak az általunk kijelölt személyek férhetnek a lezárt területen belülre. Az elhatárolt raktárterületen sokan tárolnak a gyártásban szereplő alkatrészeket, vagy gyártáshibás, esetleg forgalomból visszakerült termékeket, de találkoztunk már olyannal is, aki az elzárt területet a veszélyes áruk (pl. robbanásveszélyes flakonok) elkülönítésére használta.

 

A biztonsági kerítéssel vagy ráccsal védett terület mind a raktározás, mint a műhelyek számára kifejezetten fontos. Védi a gépeket, a gépekkel dolgozó munkatársakat, így általa a munkahelyek biztonsági zónái valóban balesetmentessé tehetők.

 

biztonsági kerítés

Fémes munkabiztonság

 

A munkabiztonság, a dolgozók testi épségének megóvása különösen fontos. Épp ezért a gépvédő ráccsal, vagy a biztonsági kerítés használatával elválaszthatunk különböző munkaterületeket is. Ezek közül kialakíthatjuk a benyúlás elleni védelmet, a mozgó – forgó automata biztonsági területek elkerítését. De lehetőség nyílik arra is, hogy szintén csak a megfelelő személy számára (kezelő – vagy karbantartó részére) tesszük lehetővé a biztonsági ajtón keresztüli hozzáférést.

 

A biztonsági kerítés lehetséges kombinációja végtelen.

 

Összeállítása csak attól függ, hogy a géppark, az elzárandó terület számára mi a legmegfelelőbb. A kerítés részei elemekből állnak, így hosszúságuk és magasságuk bármikor változtatható.

 

Ahhoz, hogy valóban a legbiztonságosabb és az előírásoknak is megfelelő kerítés védje a munkatársak és a gépek épségét, érdemes megtervezni a kerítést, hogy az minden körülmények között valódi és teljes védelmet nyújtson!

 

A gépvédő rács és biztonsági kerítés számtalan előnnyel rendelkezik:

 

  • Elemes rendszer, így képes alkalmazkodni a legszélsőségesebb méretekhez is.
  • Anyaga epoxi poliészter, porfestékkel bevonva, nem korrodál, így bármilyen időjárási anomáliában használható, nem rozsdásodik, nincs szükség a későbbiekben után festésre, vagy egyéb felületi kezelésre.
  • A panelek felcserélhetők hálós, vagy átlátszatlan változatra.
  • Igazítása, bővítése egyszerű, költözésnél magunkkal vihető és ismét hasznosítható.

 

Mind a logisztikai, gyártó, termelői, raktározó vagy szolgáltatást nyújtó vállalkozások gyakorta alkalmaznak biztonsági kerítéseket a tárolási vagy gyártási technológiájuk részeként. A biztonsági kerítés elsődleges célja, hogy a raktározandó árut biztonságosan tárolhassuk, akár a raktárban dolgozókkal szemben is. A biztonsági kerítés használata minden esetben növeli a biztonságot és csökkenti a balesetveszélyt.

Új dimenziók a polcrendszer történetében: AR-Shelving

Európa számtalan országában már teret hódított és végre nálunk is elérhető az AR-Shelving testreszabható, moduláris polcrendszer, mely könnyű összeszerelhetősége, nagy teherbírása miatt pillanatok alatt nélkülözhetetlen darab lett mind a professzionális, mind a háztartási felhasználók körében.

 

Külön öröm számunkra, hogy az AR-Shelving kizárólag nálunk kapható majd, hamarosan elérhetővé válik a webshopunkban. 

AR-Shelving

Stílusos és esztétikus polcrendszer

 

A helykihasználás nem csupán a nagy raktárakban, logisztikai központokban jelent nehézséget, de az irodákban, üzletekben vagy épp otthon is számtalanszor megjelenik.

 

Az AR-Shelving felismerve a problémát, olyan polcrendszereket alkotott meg, melyek csavar nélkül, könnyen, egyetlen mozdulattal összeszerelhetők, és egyetlen dolog, ami szükséges a végeredmény eléréséhez, nem más, mint egy gumikalapács.

 

Az AR-Shelving fémpolcrendszer egymásba illeszthető elemeinek segítségével a polcok magassága bármikor állítható, de a rendszer szélessége is tetszés szerint bővíthető.

 

Az AR-Shelving fém polcrendszerek magassága, szélessége változtatható.

 

Kérhetjük fémrácsos vagy forgácslapos polcokkal, számtalan színben. A polcrendszer színei nem kopnak, ellenálló, kopásálló festékének köszönhetően nem igényel javítást, vagy újra festést, ezzel is hozzájárul a teljeskörű felhasználói élményhez.

 

A testreszabható moduláris polcokkal felszerelt polcrendszer anyaga nem korrodál, épp ezért bárhol felhasználható, hiszen nem károsodik sem a tűző napon, sem esőben, a szélsőséges időjárást is gond nélkül bírja.

 

A terhelhetőségi kapacitása akár 450 kilogramm is lehet polconként, egyenletesen eloszlatva.

 

Tervezd meg, illeszd össze és használd!

 

Az AR-Shelving összeszerelési ideje átlagosan 25 perc, felhasználási területei pedig a közületi boltoktól, az irodai felhasználáson keresztül az otthonunkig, vagy műhelyben, garázsban és raktárakban; széles skálán megvalósítható.

 

Színében, méretében és polcrendszerének minőségében alkalmazkodik az elvárásokhoz, így hosszútávon használható.

 

Jelen pillanatban 40 országban van kereskedelmi jelenléte az AR-Shelving polcrendszereknek és ez a szám folyamatos növekedést mutat.

 

Nem véletlenül.

 

A magas minőséget ötvözi a ma divatos DIY (azaz készítsd el magad) irányzattal, hogy mindenki olyan polcrendszert tudhasson magának, amely nem csak megbízható, terhelhető, de minden elképzelés megvalósítható legyen általa. Polcon innen és túl, mind a kereskedelemben, mind ipari szintű felhasználásban.

 

Amennyiben szeretnél bővebb tájékoztatást a polcrendszerről, vagy egyéb termékeink, szolgáltatásaink keltették fel a figyelmed, keress minket bizalommal.